Abone Ol

Ünlü rapçi Ezhel: Adam bize söverek para kazandı

Ünlü rapçi Ezhel, Mekânın Sahibi şarkısı ile kendisine ve birçok rapçiye 'diss atan' Norm Ender'e ilk kez cevap verirken, "Anlamadım arkadaşı. Değişik bir şey oldu. Adam bize söverek para kazandı, mükemmel bir sistem" dedi.

Ünlü rapçi Ezhel: Adam bize söverek para kazandı

Bavul Dergi’den Burak Abatay’a konuşan Ezhel, geçtiğimiz yıl Mekânın Sahibi şarkısı ile gündem olan Norm Ender hakkında açıklamalar yaptı.

Ezhel, Norm Ender'in şarkısında kendilerini 'popüler kültüre köle olmakla' suçladığını ancak söylediği ne varsa kendisinin yaptığını dile getirirken, “Biz bir şey yapmadık. Herhalde bize gıcık oldu” dedi.

Daha sağlam daha akılcı şeyler beklerdim

Ezhel, Norm Ender’in Mekânın Sahibi şarkısına ilişkin şöyle konuştu:

“Şarkıda dediklerinin daha arkasında dursun isterdim. Anlamadım arkadaşı. Değişik bir şey oldu. Adam bize söverek para kazandı valla mükemmel bir sistem. İnsanlar sonra bizden tiksindiler nefret ettiler anlamadım ne yaptık nasıl oldu.

Bizi sevmeyen insanları bir odak noktasına topladı ve hıncını aldı. İnsanlar sevindiler kavgayı da sevdikleri için. Ondan sonra programlara talk şovlara çıktı. Orada da bize sövdü, saydı, hakaret etti.

Bizim kültürde var işte. Aynı şeyleri ben yazsam, kafiyesiz rap falan, mesela yapamazdım. Ya da ben öyle yazsam benim fanlarım beni yok ederdi o yüzden de üzülüyorum.

"Diss evet belli bir şeye göre kazanılır ama çok vasat bu. Daha güzel bir şey olsun isterdim. İnsanların dönüp bize söylediği şeyler çok komik oldu sonra. Bize laf sokuyorlar ama komik şeyler söylüyorlar insanın gülesi geliyor. Daha sağlam daha akılcı şeyler beklerdim.”