Abone Ol

Ünlü psikiyatrist profesyonel oyunculara taş çıkardı!

Kanal D'nin iddialı yapımlarından Kanıt Dizisi dün gece yayınlanan "Kanlı Oyun" bölümüyle nefes kesti.

Ünlü psikiyatrist profesyonel oyunculara taş çıkardı!

Piquarism'in konu edildiği bölümde yapımcı şirket ANS gerçek bir psikiyatrist olan Dr. Ümit Yazman'ı gerçek kimliği ile izleyicilerin karşısına çıkardı.

Sapkın yönelimler hakkında çok önemli açıklamalar yapan Dr. Ümit Yazman başarılı oyunuyla bütün dikkatleri üzerine çekti. Rahat tavırları ve üstün oyunculuk performansı ile benim diyen oyunculara taş çıkartan ünlü  psikiyatrist Yazman, toplumun bilinçlendirilmesi konusunda üzerine düşen  görevi başarı ile yerine getirdi.

Çekimlerden büyük keyif aldığını söyleyen Dr. Ümit Yazman, dizinin konsept danışmanı Prof.Dr. Sevil Atasoy'dan gelen teklifi tereddüt etmeden kabul ettiğini ve büyük keyif aldığını anlattı.

Kanıt isimli dizide rol yapmadan kendisini oynayan Dr. Yazman " Kanıt dizisinin toplumun bazı konularda aydınlatılması açısından çok önemli bir görevi üstlendiğini biliyorum. Ben de bu vesile ile destek olmak istedim. Konu hakkında Prof. Dr. Sevil Atasoy ile birlikte dikkat çeken açıklamalar yaptığımızı düşünüyorum. Umarım izleyicilerde bizimle aynı kanaattedir" dedi.

Kanıt gelecek hafta Üniversite Kampüsünde işlenen esrarengiz bir cinayetle seyircinin karşısına çıkacak.