Abone Ol

Ünlü Popçu Kurtuluş Kuş Hayranına Tecavüz Etti İddiası: Bakireyim Diye Yalvardım...

Kurtuluş Kuş’un konser için gittiği Aydın’da, hayranı olan bir genç kıza tecavüz ettiği iddia edildi. Mağdur B.Ö. “Hayatımı karartan bu kişi, adalet önünde hesap verecek” ifadesinde bulundu. Kuş'tan iddialar ardından açıklama geldi.

Ünlü Popçu Kurtuluş Kuş Hayranına Tecavüz Etti İddiası: Bakireyim Diye Yalvardım...

Son günlerde sosyal medyada ve konserlerde gençlerin yeni gözdesi haline gelen genç popçu Kurtuluş Kuş'un, konser için gittiği Aydın'da İzmirli bir hayranına otel odasında tecavüz ettiği iddia edildi.

"ALKOLLÜ OLMASINDAN YARARLANARAK..."

YeniAsır'dan Fatih Şendil'in haberine göre; genç şarkıcı hakkında suç duyurusunda bulunan B.Ö. psikolojik tedavi görürken, yakınlarının kendisine zarar vermemesi için bir saniye bile yanından ayrılmadığı öğrenildi. Hayranı olduğu Kurtuluş Kuş'la sosyal medya üzerinden iletişim kuran ve daveti üzerine Aydın'a giden 21 yaşındaki genç kız, şarkıcının alkollü olmasından yararlanarak kendisine tecavüz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu.

Ünlü Popçu Kurtuluş Kuş Hayranına Tecavüz Etti İddiası: Bakireyim Diye Yalvardım... - Resim: 1

"BAKİRE OLDUĞUMU SÖYLEYEREK YALVARDIM"

İfadesine başvurulmak üzere arandığı öğrenilen Kurtuluş Kuş'un hayatını kararttığını belirten B.Ö. "Kendisi bana sarıldığı anda bakire olduğumu söyleyerek yalvardım. Ama ellerimi zorla tutup tecavüz etti" dedi. Tecavüzün ardından genç popçunun "Sonra belki evleniriz. Ağlama, hadi git" dediğini anlatan genç kız, "Babamın başı belaya girmesin diye anlatmayacaktım ama durgunluğumdan şüphelenince anlatmak zorunda kaldım" ifadesini kullandı.

"ASLA PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

Genç kızın avukatı Fatih Seyfikli ise ellerinde her türlü rapor ve ifadelerin olduğunu belirterek, "Kendisine sanatçı diyen Kurtuluş Kuş'un hukuk çerçevesi içinde asla peşini bırakmayacağız. 21 yaşındaki bir genç kızın hayallerini çalmanın bedelini ödeyecek" dedi.

KURTULUŞ KUŞ AÇIKLAMA YAPTI

Tecavüz iddiasıyla gündeme gelen şarkıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda kendisine iftira atıldığını söyledi. Kuş açıklamasında "Güne üzerime atılan bir iftirayla uyandım. Öncelikle şunu söylemek istiyorum böyle bir şeyin bizde kesinlikle hiçbir karşılığı hiçbir aslı yoktur Allah'a şükürler olsun. Takıntılı hayranlarımla bir süredir bir mücadele içerisindeyiz. Kendilerini gerçekten çok seviyoruz ve çoğu zamanda hoşgörüyle karşılıyoruz. Böyle bir şeyin kesinlikle hiçbir savcılık delili olmadan basına yansıması ve böyle bir haberde ismimin geçmesi beni çok üzdü. En kısa zamanda haklılığım ortaya çıkacaktır. Yanımda olan herkese çok çok teşekkür ederim" dedi.