Abone Ol

Ünlü oyuncu İngiltere vatandaşı oldu

Meltem Cumbul ile beraber oynadığı Yılan Hikayesi dizisinde canlandırdığı Memoli karakteriyle milyonların kalbinde taht kuran Memet Ali Alabora, Gezi Parkı olaylarında Hükümet aleyhine aciklamasiyla gündeme gelmişti. 

Ünlü oyuncu İngiltere vatandaşı oldu

Alabora, olaylarin ardindan eşi Pınar Öğün ile beraber İngiltere'ye yerleşmişti. Başkanı olduğu oyuncular sendikasi'nin geçen ay yapılan seçimlerine katılmayan oyuncunun babası Mustafa Alabora, oğlunun uzun süre Türkiye'ye gelmeyi düşünmediğini açıklamıştı. Memet Ali Alabora'nın İngiltere'de siyasi sığınma istediği ve bu isteğinin kabul edildiği, ardından da İngiliz vatandaşlığına kabul edildiği öğrenildi.

'1.5 senedir işsizim'

Mynet'in haberine göre Memet Ali Alabora'ya karşı linç kampanyası yürütüldüğünü ifade eden annesi Betül Arim, "Ben de 1.5 senedir işsizim. Ne tiyatro, ne de dizilerde iş vermiyorlar. Memet Ali uzun süre orada kalacak. Tehdit ediliyor. Onunla ugraşan ve tehdit edenler var. Burada olması tehlikeli. Ama bugünlerde gelip geçecek. Biz ona inanıyoruz. Allah yukarıda herşeyi görüyor. Biz hayatımıza devam etmek zorundayız" dedi.