Abone Ol

Fadik Sevin Atasoy ikinci kez Hollywood filminde oynuyor

Fadik Sevin Atasoy yogaseverlerle buluştu ve güzel haberlerini paylaştı

Fadik Sevin Atasoy ikinci kez Hollywood filminde oynuyor

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra 5 senedir yaşadığı Los Angeles’ta aktif olarak yoga eğitmenliği de yapan Fadik Sevin Atasoy, geçtiğimiz günlerde Yoga Journal Türkiye dergisi ve Aveda Türkiye desteğiyle Cihangir Yoga İstinye’de yoga severlerle buluştu.
Düzenlenen etkinlikte, Los Angeles'ta Namastday Yoga Stüdyosu’nda eğitimini verdiği “Bedenimizin Simyası” (Inner Alchemia) isimli çalışma biçimini katılımcılarla paylaşan Atasoy; “Dünya Sağlık Örgütü’nün  yaptığı araştırmalar sonucu dünya üzerindeki hastalıkların en büyük kaynağının stres olduğu kanıtlandı. Bu çalışma beden, zihin ve iç dünyamızda stresin yarattığı gerginlikten arınmamızı sağlıyor. Yoğun katılımın olduğu bu etkinlikte, yoga hareketlerini, zihinsel terapi yöntemleri ve meditasyon teknikleri ile sağlıklı yaşam için temel bilgileri birlikte pratik ettik” dedi.

Fadik Sevin Atasoy ikinci kez Hollywood filminde oynuyor - Resim: 1
Sağlıklı ve dengeli bir yaşam için yoganın muhteşem bir yol olduğunun altını çizen Atasoy, yoganın başarılı oyuncuların hayatlarında temel bir disiplin olarak da mutlaka bulunduğunu söyledi ve sözlerine şöyle devam etti; “Beden bir oyuncunun en önemli enstrümanı, nefes yol haritası, zihin ise bir karakter yaratmadaki kaynağıdır. Bu üç mücevher disiplin içinde doğru uyumlandırılmazsa akordu doğru yapılmamış bir müzik aleti gibi yanlış notadan çalarız. Bu konuda da ilerleyen günlerde yoga ve oyunculuğun iç içe geçtiği özel bir workshop çalışması yapacağım.”
“İKİNCİ KEZ HOLLYWOOD YAPIMINDA”

Son günlerde ikinci bir Hollywood yapımında daha rol  almaya hazırlandığı haberleri basına yansıyan Fadik Sevin Atasoy, Michelle Danner'ın yönetmenliğini yaptığı, konusu Türkiye'de geçen "Peril of a Godsend" adlı filmle ilgili ise “Çekimlerin Türkiye ayağını tamamladık ancak Ocak ayında Amerika’da çekimlere devam edeceğiz. Filmde bir ajanı canlandıracağım ve seyircinin Amerikan sinemasında yakından tanıdığı isimlerle bir arada oynuyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum” açıklamasında bulundu.