Abone Ol

Ünlü Ekran Yüzü Bahar Feyzan'ın Yeni Kanalı Belli Oldu!

Tv100 ekranlarında yayınlanan Karşı Mahalle adlı programın moderatörlüğünü yürüten Bahar Feyzan, geçtiğimiz günlerde Tv100’e veda etmişti. Ünlü ekran yüzü yeni kanalını açıkladı.

Ünlü Ekran Yüzü Bahar Feyzan'ın Yeni Kanalı Belli Oldu!

Tv100 ekranlarında yayınlanan Karşı Mahalle adlı programın moderatörlüğünü yürüten Bahar Feyzan, geçtiğimiz günlerde Tv100’e veda etmişti.

Ünlü Ekran Yüzü Bahar Feyzan'ın Yeni Kanalı Belli Oldu! - Resim: 1

Tecrübeli ekran yüzünün yeni adresi belli oldu. KRT TV ile anlaşan Feyzan, her Çarşamba ve Cuma günleri saat 21.00’da yayınlanacak olan Fikrini Söyle adlı programı sunacak.

 BAHAR FEYZAN KİMDİR?

Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. New York'ta ekonomi üzerine yüksek lisans yaptı.1998-2001 yıllarında Tilmo Faktoring ve İlke Faktoring şirketlerinde müşteri temsilcisi olarak çalıştı.

Muhabirlik ile meslek hayatına başladı ve iş dünyasında önemli röportajlara imza attı. İlk olarak CNBC-e'de medyaya adım attı. Daha sonra Habertürk'e geçti ve orada 2 yıl çalıştı. Daha sonra NTV'ye geri dönerek ekonomi üzerine programlar ve röportajlar yaptı. Türkiye onu Brad Pitt ile yaptığı röportajla tanıdı. NTV'nin New York temsilciliği görevini yaptı.

2006 yılında Star TV'de Ana Haber Bülteni'ni sunmaya başlayarak bir yıl çalıştıktan sonra bu kanaldan ayrıldı. Daha sonra Kanal 24'te Moderatör Akşamüstü ve Tatlı Sert programlarını sundu. 2010 yılında TRT Türk'te Küresel Nabız programını sundu. Daha sonra tv8'de 50 Dakika ve Yaz Günlüğü programlarını sundu.