Abone Ol

Üniversiteliler fena dağıttı! Çılgın parti!

FOTO GALERİ- 1800 üniversite öğrencisi Kemer’de sabahlara kadar eğlendi. İşte çılgın partiden fotoğraflar..

Üniversiteliler fena dağıttı! Çılgın parti!

Üniversiteliler bu partide fena dağıttı!.. FOTO GALERİ-

Boğaziçi, Yeditepe, Galatasaray, Koç, Sabancı, Ege, Bilgi, Bahçeşehir üniversitelerinin öğrencileri, Antalya World Palace Resort Kemer tatil köyündeydi. Havuz ve deniz sezonunu Nisan’da açan üniversiteliler, 4 gün boyunca uykuya mola verdiler.

Üniversiteliler resmen Kemer’e çıkarma yaptılar. 1800 öğrencinin 1000 kadarı 21 Nisan günü 16 otobüsle İstanbul’dan Kemer’e 12 saat süren bir yolculuk yaparak ulaştı. Uzun yolculuğa rağmen hiç biri enerjisini kaybetmemişti. Tatil Köyü’ne ulaşır ulaşmaz, chek in bile yaptırmadan soluğu havuzda aldılar. Hava biraz serin olması hiç birinin şevkini kıramadı. 800 öğrenci ise hava yolunu tercih etti. Kaç uçakla gittiklerini biz de hesaplayamadık.

Gezi Makinesi 6. viteste

Vize sınavlarından çıkıp, seddini yıkan baraj gibi tatile akan 1800 öğrenciyi bir araya getiren projenin mimarları, öğrencilere yönelik turizm ve eğlence programları yapan “Gezi Makinesi” adlı şirketi, Boğaziçi Üniversitesi’nde okurken kuran Fatih Baş, Yasin Cem Kandemir, Nafiz Öztürk ve Uğurşay Şahin. Tatil organizasyonlarını 2006’dan itibaren Boğaziçi Üniversitesi’nde yapmaya başlayan, sonra diğer üniversiteleri de kapsama alanlarına sokan dörtlü, bu organizasyona Magic Break 2012 adını verdiler.

Neyse, dönelim eğlenceye. İlk gün akşam saatlerine kadar havuzbaşı partisiyle rahatlayan öğrenciler, akşam yemeğinden sonra sabahın üçüne kadar müzik dinleyip dans ettiler. Havuzbaşı ve gece partilerini kaçırmayan Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 1.Sınıf öğrencisi Kaan Islak “Köpük, gündüz havuzbaşı ve gece partileri favorilerim oldu. Bu kadar kalabalıkta kaliteyi kaybetmeden eğlenebilmek müthiş” diyordu.

Havuz ortasında langırt masa üstünde köpüklü dans

Gündüz partileri, geceye fena halde rakipti. plaj voleybolu, masa tenisi, su topu, beerpong, room crawling, lobby games, jetski, parasailing, banana…

Dahası var. Havuzda langırt… Köpük partisinde dansı masaların üzerine taşıyanlar.

Tatil Köyü’nde üniversiteli grubun dışında bir avuç tatilci vardı. Bunca kalabalık şamata onları sıktı mı? Hayır, tetilciler de partilere aktı, öğrencilerle kaynaştı.

Sırada Çeşme ve Burgaz var

Magic Break 2012’nin tüm biletlerinin satılmasının kendilerine cesaret verdiğini anlatan Gezi Makinesi’nin ortaklarından Yasin Cem Kandemir planlarını anlattı. Şimdi hedefimiz Magic eğlencesini önce Çeşme’ye, sonra Bulgaristan Burgaz’a taşımak. Eylül’de de belki İstanbul içinde veya dışında yine büyük bir organizasyon planımız var.”

Her Magic Break organizasyonunda gelenekselleşen Best Of Magic’te, Boğaziçi Üniversitesi ekonomi Bölümü 2. sınıf öğrencisi Destine Bayramoğlu en güzel kız, Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Metin Eroğlu en yakışıklı erkek saçildi. Her ikisine de Pitbull konser bileti ile ödüllendirildi.

Megic Break’ın en iyi çifti Galatasaray Üniversitesi İşletme bölümü 3. sınıf okuyan Ece Karaaslan ve Siyaset Bilimi bölümü 4. sınıfta okuyan Selim Kayhan’a Qubbe istanbul’da romantik bir yemek hediye edildi.


Twitter’de Magic Break cıvıltıları

* Emre Gerçel@emregercel: Oteyandan corba kasesinin icinde de uyumus olabilirim, bir odaya ihtiyac mi var?

* BLAST@BlastStreetwear: Bu muhtesem tatil sona erdi. Gezi Makinesi ekibine tesekkur ederiz.

* Ersin Aylı@ErsinAyli: magicbreak’teki kadar harika bir kitle yok. Seneye tekrar görüşmek üzere! Gelenlerle bu haftasonu 2. magic break’teyiz!

* melis @melisguney: #magicbreak’e gelemeyen ve 3 gun boyunca tweetlerimizle kudurttugumuz arkadaslari #magiccampcesme’de gormek isteriz.

* galip aydemir @galipaydemir: Ailemi ben otele vardim diye arayacaktim ,#magicbreak ‘in son günü olmus.

* Ezgi Guler @EzgGuler: Ses, bogaz, boyun, bel pert ama sana deger #magicbreak…

* Berkay Güzey@berkayguzey: Tadı damaklarda #magicbreak son bir happy hour daha! Tesekkurler…

* ilker kurtuluş @kurtulus_ilker: Köpükten önümüzü göremedik #magicbreak tum hiziyla devam ediyor.

* Doga Erginoglu@colibassili: Kopuklerr kopukler..:)

* Mehmet sezgin @hsezginmehmet: #magicbreak’le keyifler yerinde birazdan kopuslardayiz … Eğlenmeyi bilene sikinti yok genclik : )))

* Berk Pekiner @bpekiner magic’e dayanamayan kemer aglamaya basladi ! Eglenceye devaaaam…

2. turu 3 gün sürdü

Gezi Makinesi Magic Break Kemer’in ikinci turu 28 Nisan- 1 Mayıs tarihleri arasında yapıldı. Organizasyonun ikinci ayağına 1000 öğrenci katıldı. 3 gün süren organizasyonun diğerlerinden farkı ise her günün ayrı bir eğlenceye ayrılması. Otelde eğlence, tekne partisi ve gece kulübü BrulesQue kaçamağı.