Abone Ol

Üniversiteli Serpil'in acı ölümü

MUĞLA’da, akaryakıt istasyonundaki marketten su aldıktan sonra yolun karşısına geçmek isteyen üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Serpil Karakaş, gelen otomobilin çarpmasıyla öldü.

Üniversiteli Serpil'in acı ölümü

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında, Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Turizm Fakültesi Yiyecek İçecek İşletmeciliği Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Serpil Karakaş, arkadaşıyla birlikte, Emirbeyazıt Mahallesi’ndeki bir alışveriş merkezine gitti. İki arkadaş bir süre mağazaları dolaştı.

Üniversiteli Serpil'in acı ölümü - Resim: 1

Ardından buradan çıkan ve yol üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna girerek buradaki marketten su alan iki arkadaştan Serpil Karakaş, yolun karşısına geçmek istedi. Karakaş’a bu sırada, Adem Eroğlu yönetimindeki 06 BF 1404 plakalı otomobil çarptı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Karakaş’ın kaza yerinde öldüğü belirlendi. Otomobil sürücüsü Adem Eroğlu gözaltına alındı. Karakuş’un cesedi ise Muğla Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Genç kızın son anları, istasyonun güvenlik kamerasınca kaydedildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Üniversiteli Serpil'in acı ölümü - Resim: 2

Hürriyet