Abone Ol

Ünal Karaman'ı hangi güçler gönderdi? Lemi Çelik'ten bomba açıklamalar

Medyafaresi TV Özel Video: Trabzonspor'un efsane ismi Lemi Çelik yaşanan son gelişmeleri Medyafaresi TV'ye yorumladı: Ünal Karaman'ı hangi güçler gönderdi? Süper Lig'de ilk yarının karnesi nasıl oldu?

Ünal Karaman'ı hangi güçler gönderdi? Lemi Çelik'ten bomba açıklamalar

Ünlü futbol yorumcusu Lemi Çelik Medyafaresi.com'un sorularını yanıtladı.


Ünal Karaman'ı kimler gönderdi?

Şu bir gerçek ki sezon başında Trabzonspor'un ekonomik ihtiyaçlarını gideren insanlar Ünal hocayı istemediler. Ünal hocanın vatanseverliği, memleket aşkı, bayrak, Türkiye Cumhuriyeti sevgisi birilerini rahatsız etti.

Süper Lig'de takımların ilk yarı karnesi?

Lider Sivasspor

İlk yarının en başarlı takımı tabiki Sivasspor. Kısıtlı kadrosu, çok yenetekli ve yaratıcı oyuncusu olmamasına rağmen, Rıza hocanın yaratmış olduğu takım oyunu ve sporcuların özverisi ve mücadeleyi bırakmamalarıyla ilk yarının en başarılı takımı oldular.

Dört büyükler...

Fenerbahçe

Bana göre en yetersiz kadro Fenerbahçe'de. Örneğin Vedat Muriç'i çıkardığınız zaman kadrodan Fenerbahçe'de ikinci bir forvet yok.

Orta sahadan Ozan Tufan'ı çıkardığınız zaman orta sahanın temposu tamamen düşüyor, zayıf kalıyor.

Fenerbahçe 2-3 tane sporcuya bağlı durumda. Bana göre bu zayıf kadroyla aldığı puan başarılı.

Galatasaray

Galatasaray'ın forvet hattı hiç yok. Falcao'nun eski fizik gücü yok. Gol vuruşları istenilen düzeyde değil. Eski çabukluğunu kaybetmiş. Diagne'yi vermeleri büyük bir hataydı.

Feghouli ve Ömer Bayram'da istenilen performansı veremedi.

Galatasaray'ın büyük bir gol sorunu var. Belhanda da asistler yapamıyor, gol atamıyor. Böyle olunca Galatasaray'ın ofansif hattı çok zayıf kaldı ve kötü sonuçlar geldi.

Beşiktaş

En iyi kadro Beşiktaş'ta var, ancak yeni transferlerini bir türlü takıma yerleştiremedi.

Sezon başında Abdullah Avcı sistem ve taktikle çok fazla oynadı. Sistemi değiştirdi olmadı, taktiği değiştirdi olmadı, kadroyu sürekli değiştirdi.

Başkanın değişmesi ve futbolculara geciken ödemelerin yapılmasıyla futbolcuların mücadele gücü artı ve Abdullah hocanın da Şenol hocanın sisteme yakın bir sisteme geçmesiyle iyi sonuçlar geldi.

Son maçlarada Diaby'i Ljajić'in pozisyonunda oynatması oldukça entresan. Hem Diaby'i kaybetmesine hem de son 2 haftada kötü sonuçlar almasına neden oldu.

Umut'u oyuna biraz geç sokuyor, daha erken oyuna girmeli.

Trabzonspor

Sezon başında Trabzonspor'un ekonomik ihtiyaçlarını gideren insanlar Ünal hocayı istemediler. Ünal hocanın hataları olmuş olabilir, bazı haklı eleştiriler var ancak bu hataları zamanında Fatih Terim'de yaptı, Şenol Güneş'te yaptı...

Ünal Hoca'nın gönderilmesiyle ilgili başkan Ağaoğlu'nun açıklamaları gerekçeleri bana göre doğru değil. Ünal hocayla özel olarak görüşüp, oynanan futboldan memnun değiliz, futbolcular istediğimiz performansı veremiyor, nasıl düzeltebiliriz diyerek bir çözüm aramak yerine sayın başkan hocayı medyanın önüne attı...

İşte Lemi Çelik'in konuşulacak yorumları:

MEDYAFARESİ TV YOUTUBE KANALINA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Medyafaresi.com