Abone Ol

Umut Bulut ayakta durmakta zorlandı

Galatasaraylı milli futbolcu Umut Bulut, pazar günü Ankara'daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren babası 66 yaşındaki Kemal Bulut'u toprağa vermek üzere cenaze evinde beklerken hayli üzgündü.

Umut Bulut ayakta durmakta zorlandı

Arkadaşlarının desteği ile ayakta duran Umut Bulut, cenaze namazı kılınırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Kayseri’nin Yeşilhisar İlçesi’ndeki baba evinde taziyeleri kabul eden Umut Bulut, babasıyla 35 kişinin yaşamını yitirdiği saldırı nedeniyle Türk milletine başsağlığı diledi. Çok üzgün olan Umut Bulut, “Babamla en son Ankara’daki Gençlerbirliği maçından önce görüştük. Maç esnasında da selamlaştık sonra gitti işte… Ben kendisini İstanbul’a döndükten sonra telefonla çok kez aradım, cep telefonu çalıyor ama açmıyordu. Babamın terör saldırısında hayatını kaybettiğini ertesi gün sabah öğrendim. Çok üzgünüm” dedi. Umut Bulut, babası Kemal Bulut’un cenaze namazının kılındığı Merkez Camii’nde yakınları tabuta kapanarak gözyaşı döktü. Fenalık geçiren akrabalarına sağlık ekipleri müdahale etti.

Umut Bulut ayakta durmakta zorlandı - Resim: 1

Ankara’daki bombalı saldırıda yaşamını yitiren futbolcu Umut Bulut’un babası 66 yaşındaki Kemal Bulut’un cenaze törenine katılmak için Galatasaray kafilesi de Kayseri’ye geldi. Erkilet Havalimanı’na özel uçakla gelen siyahlar kıyafetler içindeki Galatasaray kafilesi, Yeşilhisar İlçesi’ne 2 otobüs, 1 minibüsle hareket etti.

Umut Bulut ayakta durmakta zorlandı - Resim: 2

İstanbul’dan saat 11.30’da THY’ye ait özel bir uçakla Kayseri’ye hareket eden kafilede 88 yönetici, sporcu ve kulüp çalışanları yer aldı. Kulüp Başkanı Dursun Özbek’in başkanlığındaki kafilede, bir süre önce Galatasaray teknik direktörlüğünden istifa eden Mustafa Denizli de yer aldı. Saat 12.50 sıralarında Erkilet Havalimanı’ndan hareket eden sarı kırmızılı ekipteki takım arkadaşları Umut Bulut’un babasının ikindide kılınacak cenaze namazına katılmak üzere polis eskortluğunda Yeşilhisar İlçesi’ne doğru yola çıktı. Galatasaraylı futbolcuların siyah elbiseler içerisinde ve gözlük taktıkları, hayli üzgün oldukları görüldü.