Abone Ol

Ümit Özdağ'dan Abdurrahman Uzun'a Maymun Göndermesi: Sana Muz Atardım, Fındık Fıstık Atardım

Ümit Özdağ ile Abdurrahman Uzun arasındaki tartışma gündem olmuştu. Kendisini siyaset bilimci olarak tanıtan Abdurrahman Uzun'un Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet'in ilanıyla ilgili söylediği sözlere tepki gösteren Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Ümit Özdağ'dan Abdurrahman Uzun'a Maymun Göndermesi: Sana Muz Atardım, Fındık Fıstık Atardım

Abdurrahman Uzun, Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ'a 'Sayın Genel Başkan FETÖ ve İYİ Parti iddialarıyla ilgili bir çıkış yaptınız daha sonra devamı gelmedi? Politikalarınızda bunun üzerine gidecek misiniz?' demişti. Ümit Özdağ'ın 'Sen siyaset uzmanı mısın?' yorumuna sinirlenen Uzun, tepki göstermişti. Ümit Özdağ'dan yeni bir paylaşım geldi.

ÜMİT ÖZDAĞ'DAN ABDURRAHMAN UZUN'A 'MAYMUN' BENZETMESİ!

Sosyal medyada siyaset analizi videoları çeken Abdurrahman Uzun'un Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuyla ilgili yaptığı yorum büyük tepki çekti! Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kurulan Cumhuriyet ile ilgili söyledikleriyle gündem olan Uzun'a Ümit Özdağ'dan yanıt geldi.

'EĞER BİLSEYDİM SANA CEVAP VERMEZ MUZ VERİRDİM'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ; Uzun'un videosunu alıntılayarak 'Abdurrahman, çok şanslısın. Seni programdan önce tanımıyordum. Eğer bu soytarılıklarını bilseydim sana cevap vermezdim muz verirdim. Fındık, fıstık atardım' dedi.