Abone Ol

Ümit Özdağ: Muharrem İnce 24 Saat Önce İttifaktan Ayrıldı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı bir televizyon programında 'Muharrem İnce'nin 24 saat önce ittifaktan ayrıldığını' açıkladı. Başka bir televizyon programına katılan Muharrem İnce de 'Ben kimsenin yedek adayı değilim. Şu anda bir ittifak kurmadık' dedi.

Ümit Özdağ: Muharrem İnce 24 Saat Önce İttifaktan Ayrıldı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özdağ, Memleket Partisi Muharrem İnce'nin 24 saat önce ittifaktan ayrıldığını duyurdu. İşte haberin detayları...

 "MUHARREM İNCE'NİN BÖYLE BİR TEPKİ VERECEĞİNİ TAHMİN ETTİM"
Ümit Özdağ kendisine yöneltilen Muharrem İnce ile ilgili sorulara "O kendisini aday olarak görüyor ama halk yoğun bir şekilde Mansur Yavaş ismini talep ediyor, ben Mansur Yavaş'a çağrı yaptığım zaman Muharrem İnce'nin böyle bir tepki verebileceğini tahmin ettim." yanıtını verdi.

"KİMSENİN YEDEK ADAYI DEĞİLİM"
Muharrem İnce ise katıldığı bir televizyon programında Ümit Özdağ'ın açıklamalarına ilişkin olarak şu ifadeleri kullandı:

"Ben kimsenin yedek adayı değilim. Konuştum, aradım, nezaketsiz bulduğumu söyledim. Doğru değil dedim. Böyle bir şey olmaz. Adayın o olabilir. Denersin onu, olmuyorsa sonra gelirsin. Sonra da bir açıklaması daha var. Meral Akşener ve Muharrem İnce'yi belediye (Ankara Büyükşehir Belediyesi) önüne davet ediyor. Benim belediyede iş müracaatım yok. Sayın Özdağ bir partinin Genel Başkanı, ben de. Sayın Mansur Yavaş da bir başka partinin Belediye Başkanı. Başka partileriz biz. Ben bunu siyasi nezaketsizlik olarak görürüm. O partinin iç işleri var. Doğru değil bu. Sen niye parti kurdun o zaman? Başka bir partinin Belediye Başkanı'na 'Gel Cumhurbaşkanı ol' diyorsan sen partiyi niye kurdun? Onun için doğru bulmuyorum. Siyaset yapma biçimi… Kendi bilir."