Abone Ol

Ümit Özdağ İbrahim Karagül'ü fena yakaladı! 'Terör örgütü' tartışması büyüyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Zafer Partisi’ne “terör örgütü” diyen Yazar İbrahim Karagül’ün El Kaide ile bağlantılı olduğu belirtilen Hasan Al Diqqi ile olan fotoğrafını paylaştı.

Ümit Özdağ İbrahim Karagül'ü fena yakaladı! 'Terör örgütü' tartışması büyüyor

Yazar İbrahim Karagül’ün Zafer Partisi’ne “terör örgütü” benzetmesi yapmasına Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan yanıt geldi.

Ümit Özdağ'dan İbrahim Karagül'e terör örgütü yanıtı: "Küçük Stalin ve Hitler'cik"Gündem
İbrahim Karagül’ün Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabisan ve Mısır’ın yayınladığı terörist listesinde yer alan Hasan Al Diqqi ile olan fotoğrafını paylaştı.

 

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ümit Özdağ şu ifadeleri kullandı:

 “Zafer Partisini terörist örgüt olmakla suçlayan AK Parti’nin başyazarı İbrahim Karagül ile fotoğrafı olan şahıs Hasan Al Diqqi isimli selefi cihatçı terörist. Kendisi Birleşik Arap emirlikleri, Suudi Arabistan ve Mısır’ın yayinladigi 59 kişilik “local terrorist list” içerisinde yer almaktadır. Suriye’de El Kaide iltisaklı gruplarla işbirliği halindedir, bazilarinin eğitim kamplarında yer almıştır. Hassan Al Diqqi isimli şahıs da dahil olmak üzere, uluslararası selefi cihatçı yapılanma içerisinde yer alan pek çok isim bugün Türkiye’de ikamet etmektedir. Hassan Al Diqqi’nin de dahil olduğu El-Kaide iltisaklı uluslararası Selefi Cihatçı yapılanma sınırlarımız içerisinde önemli ölçüde mevzi elde etmiş durumda. Hassan Al Diqqi haricinde bu yapıya yön veren daha önemli isimler ve yerli işbirlikçileri mevcut. Acaba İbrahim Karagül işbirlikçi mi?”