Abone Ol

Ümit Karan'dan Survivor Semih'e şok sözler: Boğarım onu...

Ümit Karan Survivor Panorama'ya konuk oldu. Ümit Karan ve Duygu Çetinkaya, yaptıkları yorumlarla Survivor 2016'yı değerlendirdi.

Ümit Karan'dan Survivor Semih'e şok sözler: Boğarım onu...

Survivor 2016 Semih Öztürk hakkında konuşan Ümit Karan'ın açıklamaları çok konuşulacak.

Eski milli futbolcu ve eski Survivor yarışmacısı Ümit Karan, Semih'in çok zeki biri olduğunu vurgulayarak, "Tarzı kesinlikle benim tarzım değil. Ben ona bu kadar sabır göstermeyebilirdim. Kelime oyunlarını çok iyi kullanıyor" dedi.

Semih'in yarışlarda performansının standartların üstünde olduğunu belirten Ümit Karan, "Semih'in lider özelliği var mı?" sorusu üzerine, "Lider mi? Benim öyle bir kaptanım olsun, boğarım ben onu" diyerek herkesi şaşırttı.



Survivor 2013'te rakip olan Ümit Karan ve Duygu Çetinkaya'nın atışmaları da görülmeye değerdi. Nur Tuğba Algül ve Hakan Hatipoğlu'nun birlikte sunduğu Survivor Panorama efsane Survivor yarışmacılarını konuk etmeye devam ediyor. Son olarak Ümit Karan ve Duygu Çetinkaya'nın konuk olduğu program unutulmazlar arasında yerini alacak cinsten.
2013 yılında düzenlenen Survivor'da yarıştıkları dönemde sık sık karşı karşıya gelen ve zaman zaman tartışan ikilinin dostlukları şaşırttı.