Abone Ol

Ümit Aktaş'tan Faruk Bildirici'ye yanıt: Asla para ödemedim..

Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici’nin Dr. Ümit Aktaş’ı TV programlarına bedel ödeyerek katıldığını ima ettiği ve ‘Örtülü Doktor Reklamı’ tanımlamasında bulunduğu paylaşımına Dr. Ümit Aktaş sosyal medyadan yanıt verdi ve görüşlerini ilgili paylaşımı haber yapan yayınlar ile paylaştı.

Ümit Aktaş'tan Faruk Bildirici'ye yanıt: Asla para ödemedim..

Dr. Ümit Aktaş; “Sayın Faruk Bildirici hakkımda asılsız ithamlarda bulunmuş ve TV programlarına çıkmak için para ödediğimi ima etmiş, bahsi geçen programların konukları bedel karşılığı çıkardığını belirtmiştir.

Hayatımda hiçbir TV programı veya etkinliğe çıkmak için asla para ödemedim.

Reklam yapmıyoruz, bilgi paylaşıyoruz. Beni reklam yapan başkalarıyla karıştırıyor olabilir. Eğer profiline "Medya Ombudsmanı" yazıyorsa, iddialarına dikkat etmesi gerekir.

Sayın Faruk Bildirici tecrübeli bir gazeteci, bu tarz bir paylaşım yapmadan önce araştırmasını, emin olmadığı bir konu varsa bize sormasını beklerdik. Kendisinin ithamlarını ispat etmesi gerekir.

Para ödeyerek katıldığım bir tek TV programı olduğunu ispatlarsa, ben bir daha televizyon kanallarına çıkmayacağım. Eğer ispatlayamazsa da özür dilemesini ve ithamlarını geri alması gerekir” dedi.