Abone Ol

Fatih Portakal'dan Beyazıt Öztürk'ün özür dilemesine ilginç yorum

MEDYAFARESİ ÖZEL- Beyaz Show'da yaşanan Ayşe Öğretmen vakasından sonra, Beyazıt Öztürk Kanal D Ana Haber'e çıktı ve özür diledi. FOX Haber'in anchormani Fatih Portakal canlı yayındaki o sözleri ve Beyazıt'ın özür dilemesini bakın nasıl yorumladı?

Umarım Beyaz'ın özürü, 'çocuklar ölmesin' sözüne değildir...

Fatih Portakal, Beyazıt Öztürk'ün canlı yayında yaşadığı olayda rejinin de gereken uyarıyı yapmadığına dikkat çekti. Portakal, konuğun sözlerine müdahale etmekte geç kalınmasının sadece sunucudan kaynaklanmadığını belirtirken, rejide dikkatli bir editör bulunmamasının da etkili olduğunu söyledi.

Fatih Portakal, Kanal D Anahaber'de canlı yayına katılan ve Cuma akşamı yaşanan olayla ilgili özür dileyen Beyazıt Öztürk'ün açıklamasında da farklı bir noktaya vurgu yaptı..

Fatih Portakal'dan Beyazıt Öztürk'ün özür dilemesine ilginç yorum - Resim: 1Beyaz Show'da Ayşe öğretmen damgası

İŞTE FATİH PORTAKAL'IN O AÇIKLAMASI

fatih portakal ‏@fatihportakal
'Çocuklar ölmesin, analar ağlamasın' her zaman söylenmesi gereken bu. Ama her akşam canlı yayın yapan biri olarak basiret bağlanabiliyor.

Canlıda dinlemeyi bir an kaçırırsanız bir de rejide sizi uyaracak muhakemesi güçlü olan biri yoksa donar kalırsınız. Sadece konuk konuşur.

Umarım #Beyaz'ın özürü 'çocuklar ölmesin, analar ağlamasın' sözüne değildir!Çünkü hiçbir çocuk, hiçbir insan ölmesin ve kimse ağlamasın..

Fatih Portakal'dan Beyazıt Öztürk'ün özür dilemesine ilginç yorum - Resim: 2

Fatih Portakal'dan Beyazıt Öztürk'ün özür dilemesine ilginç yorum - Resim: 3Savcılıktan Beyaz Show'a bağlanan Ayşe Çelik'e terör soruşturması

Fatih Portakal'dan Beyazıt Öztürk'ün özür dilemesine ilginç yorum - Resim: 4Demirtaş'tan Ayşe Çelik açıklaması: Bir kadın barış istedi diye saldırıya uğruyor