Abone Ol

Uğur Dündar: Az önce Süleyman Soylu aradı

Sözcü yazarı duayen gazeteci Uğur Dündar, "Biraz önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aradı. Mezardaki annelerimize küfür eden ahlaksız Çelebi Altuntaş hakkında gereken işlemlerin yapılması için emniyet teşkilatındaki yetkililere talimat verdiğini söyledi" dedi.

Uğur Dündar: Az önce Süleyman Soylu aradı

Sosyal medya hesabında 2'inci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü için “Kur-an’ı yasakladı", "Kur-an’ı yakarak imha etti", "Allah demesini yasakladı", "Hacca gitmeyi yasakladı” iddialarında bulunan eski AK Parti Yozgat Gençlik Başkanı Çelebi Altuntaş'ın, Sözcü yazarları Uğur Dündar, Yılmaz Özdil ve oyuncu Müjdat Gezen hakkında da küfür içerikli paylaşımlarda bulunmuştu.

Paylaşımlarıyla tepki çeken Altuntaş için gerekenin yapılması konusunda çağrıda bulunan Dündar, twitter hesabından konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisini aradığını söyledi.

Dündar, "Mezardaki annelerimize küfür eden ahlaksız Çelebi Altuntaş hakkında gereken işlemlerin yapılması için emniyet teşkilatındaki yetkililere talimat verdiğini söyledi. Sayın Soylu’nun ilgisine ve duyarlı davranışına teşekkür ederim" dedi.