Abone Ol

Uğur Dündar Kaçak İş İnsanı Yahya Demirel'in Peşinde; Yerini Söyleyin Kapısını Çalalım

Uğur Dündar'dan kaçak iş insanı için çağrı: Bulunduğu yeri haber verin, kapısını çalalım

Uğur Dündar Kaçak İş İnsanı Yahya Demirel'in Peşinde; Yerini Söyleyin Kapısını Çalalım

Sözcü yazarı Uğur Dündar, firari iş insanı Yahya Murat Demirel için çağrıda bulunduğu bugünkü köşesinde, “Bu yazıyı okuyan görgü tanığı Türkler, bulunduğu yeri bize haber verirlerse gider, tıpkı Halil Bezmen'e yaptığımız gibi kapısını çalar ve yurda getirilmesinin yolunu açarız!” dedi.

Dündar, Egebank’ı yaklaşık 1 milyar dolar hortumladığı suçlamasıyla aranan Yahya Murat Demirel’le ilgili şu bilgileri aktardı:

“Duyumlarımıza göre, Belize vatandaşı Demirel, ABD'li eşiyle birlikte, Türkiye'den götürdüğü paralarla bu ülkede finans işleri yapıyor ve keyif çatıyor. Türk resmi makamlarınca arandığına dair bir haber de göze çarpmıyor."

Dündar yazısında, “Dün belirtmiştim; Millet İttifakı'nın seçimi kazanması halinde milletimizden çalınan paralar ve mal varlıklarının peşine düşülüp, yurda getirilecek. Bu sözü yerine getirmek sanıldığı kadar zor değil. Çünkü her suçlu geride ya bir iz, ya da suç ortağı bırakır. Tıpkı Murat Demirel'in bıraktığı gibi. Tıpkı Emlak Bankası'nı hortumlayan Engin Civan'ın gizli rüşvet hesabını, İsviçre'deki işbirlikçisinin ihbarıyla ortaya çıkardığımız haberde olduğu gibi. Yeter ki istenilsin!..” ifadelerini kullandı.

Yazının tamamını okumak için tıklayın.