Abone Ol

Ufuk Bayraktar kimdir? Kaç yaşındadır? Ufuk Bayraktar nerelidir?

Türkiye’nin çok önemli sinemacılarıyla çalışan Ufuk Bayraktar'ın bir tesadüfle başlayan oyunculuk hikayesi, herkesi şaşırtıyor. Ufuk Bayraktar 1981 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Trabzonludur. Ufuk Bayraktar kimdir?

Ufuk Bayraktar kimdir? Kaç yaşındadır? Ufuk Bayraktar nerelidir?

12 Eylül 1981 yılında dünyaya gelen Ufuk Bayraktar bir çok dizide rol almıştır. Özellikle Ezel dizisi ile büyük bir hayran kitlesine kavuşan oyuncu, bu dizide Tuncel Kurtiz’in Ramiz Dayının gençliğini büyük bir ustalıkla canlandırdı.

Ünlü oyuncu ayrıca İklimler, Yumurta, Ali’nin Sekiz Günü ve Ayrılık adlı filmlerde rol almıştır. Merve Bayraktar ile evli olan oyuncunun Efe Cevahir adında bir oğlu vardır. Ufuk Bayraktar Beyoğlu istanbul doğumludur.

Milat Dizisinde Hamza karakterini canlandırmış olan Ufuk Bayraktar aslen Trabzon‘ludur. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında oyuncuları ve merakla beklenen yeni dizi Umuda Kelepçe Vurulmaz oyuncu kadrosunda yer almıştır.

Son olarak Ufuk Bayraktar Vatanım Sensin dizisi kadrosuna katıldı. Yeni sezonda Vatanım Sensin dizisiyle Kanal D ekranlarında olacak.

Ufuk Bayraktar Ezel’deki rolüyle parladı. Ufuk Bayraktar’ın oyunculuk serüveni ise oldukça ilginç. Kahvede babasıyla çalışırken aldığı teklifle hayatı değişti ve bir anda aranan bir oyuncu oldu, dizilerde beyaz perdede ün yaptı.

Türkiye’nin çok önemli sinemacılarıyla çalışan Ufuk Bayraktar'ın bir tesadüfle başlayan oyunculuk hikayesi, herkesi şaşırtıyor. Ufuk Bayraktar 1981 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Trabzonludur.

Bir abisi ve bir kızkardeşi bulunmaktadır. Liseyi Gürsoy Koleji’nde okuyan oyuncu daha sonra üniversiteye devam etmedi, babasının işlettiği Cihangir'deki Firuzağa Kahvesi’nde çalıştı.

Pek çok oyuncu,yazar, sinemacı ve reklamcının uğrak yeri olan kahvehanede ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz tarafından keşfedilmiştir. Evli ve bir erkek çocuğu olan oyuncunun ilk sinema deneyimi 2003 yılında çekilen Bekleme Odası isimli filmdeki polis memuru rolüdür..

Üstelik ikincisini “idolüm” dediği Erkan Can’la paylaşır. Daha sonra Nuri Bilge Ceylan’ın “İklimler”i ve Semih Kaplanoğlu’nun “Yumurta” filmlerinde rol alır. Ufuk Bayraktar’ın bugüne kadar yer aldığı dizi ve sinema filmleri şöyle:

Tirvana, Bekleme Odası, Cennet Mahallesi, Kader, İklimler, Kartallar Yüksek Uçar, Yumurta, Girdap,Sıcak, Ezel, Ayrılık, Memleket Meselesi, Bu Son Olsun, Dağ, Çanakkale 1915, Kümes, Milat, Dağ 2, Sevda Kuşun Kanadında.