Abone Ol

Ufak Tefek Cinayetler 22. bölüm 2. fragmanı: Pelin ve Merve'nin cinayeti ortaya çıkacak mı?

Star TV'nin en sevilen dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler 22. bölüm 2. fragmanı geldi! Yeni fragmanda Merve ve Pelin'in başları büyük belaya giriyor. Fragmanda Merve'nin söylediği 'Gömeceğiz' kelimesi fragmanın en can alıcı yeri oluyor.

Ufak Tefek Cinayetler 22. Bölüm 2. Fragmanında cinayet şoku

İşte Ufak Tefek Cinayetler 21. son bölüm izleme linki ve yeni bölüm hakkında merak edilenler...

Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat ve Bade İşçil gibi ünlü isimlerin paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda Merve ve Pelin’in tartıştığı kişi uçurumdan yuvarlanıyor ve akıbet bilinmiyor. İşte Ufak Tefek Cinayetler 21. son bölüm izleme linki ve gelişmeler..

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Sarmaşık'ta soğukkanlı bir katil var!

Artık Sarmaşık'ta kimseye rahat bir uyku yok. Çünkü içlerinden biri her an öldürülebilir! Düğünde yaşanan felaketten sonra herkes şundan emin: Sarmaşık'ta soğukkanlı bir katil var! Peki, katil kim? Merve, Pelin ve Arzu birbirlerinden şüpheleniyor. Kavga ciddileşiyor, Sarmaşık birden siyaha çalıyor derken Merve duruma el koyuyor. Ancak olaylar hiç olmadık biçimde gelişiyor ve Merve'nin güç gösterisi, bir aile dramına yol açıyor. Geçmişte toprağın altına gömülen şeytanlar da bir bir çıkıyor ve gözünü kin bürümüş Tunç, bir türlü Merve'yle Pelin'in peşini bırakmıyor.

Herkesin “Katil kim?” sorusunun peşine düştüğü yeni bölümüyle Ufak Tefek Cinayetler Salı akşamı Star'da

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Merve uçurumun kenarında!

Sarmaşık şimdi her zamankinden daha zehirli ve tehlikeli. Yalan beyanlar havada uçuşuyor, gerçekler derinlere gömülüyor ve yine kazanan, korkuya yatırım yapan mı olacak? Merve ve Serhan’ın boşanma davası geldi çattı. Aksaklar dağılıyor. Tam Merve sigorta kutusu gibi her şeyi birbirine bağladı derken olaylar beklenmedik bir şekilde gelişiyor ve Merve'yle Pelin kendilerini bir anda ıssız ormanda Tunç'la baş başa buluyor!

UFAK TEFEK CİNAYETLER 22. BÖLÜM 2. FRAGMANI