Abone Ol

Uçurum fuhuş batağındaki kadınları anlatıyor!

ATV'nin yeni dizisi Uçurum yarın akşam izleyiciyle buluşacak.

Uçurum fuhuş batağındaki kadınları anlatıyor!

Atv’de önce senaryosunu ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı olay dizi “Hayat Devam Ediyor” ekranlarda yer aldı. Gerçek hikayelerden yola çıkan Kırmızıgül, o güne kadar televizyon dizilerinde daha önce işlenmemiş bir konuyu; “çocuk gelinlerin” acıklı ve sarsıcı hikayesini ekrana getirerek, gündeme bomba gibi düştü.

İkinci olarak Türk televizyon tarihinde hiç denenmemiş bir kurgu ve senaryo atv ekranlarında yer aldı… SON… Bu proje dizi tarihinde birçok ilki içinde barındırıyordu. Sadece 25 bölüm olması, dizinin baştan sona doğru ilerlemesi ve çekim tekniğiyle dizi bir ilkti. Güçlü oyuncu kadrosu ve farklı senaryosuyla bu proje “dizi izleme alışkanlıklarını” da değiştirdi.

Süreç Film – Ali Gündoğdu yapımcılığında atv ailesine katılacak olan “Uçurum”, çarpıcı hikayesi ile seyirciyi ekrana kilitlemeye hazırlanıyor. İlk bölümü 21 Şubat Salı günü, saat 20.00’de yayınlanacak dizinin başrollerini, Mehmet Ali Nuroğlu, Lavinia Longhi, Denise Capezza, Selçuk Yöntem, Erdal Yıldız ve Esra Ronabar paylaşacak. Hikaye, Moldova’da mutlu bir hayat yaşarken, yolları İstanbul’a düşen iki genç kızın insan ticareti yapan insanlar tarafından kandırılarak fuhuşa sürüklenmelerinden yola çıkıyor. Bu kızlardan Lavinia Longhi’nin canlandırdığı Eva’nın tesadüfi bir şekilde Mehmet Ali Nuroğlu’nun canlandırdığı Atıl sayesinde kaçışını ve geride kalan kız kardeşinin peşine düşüşlerini konu alıyor.

Fuhuş bataklığına batmış kadınların, ömrünü şoför koltuğunda geçirmiş taksicilerin ve kapalı kapılar ardında çarpan kalplerin seslerini bu dizide duyacaksınız… Gerçek hayatlardan uyarlanmış bu hikayeye siz de tanıklık edeceksiniz…

ATV’NİN YENİ DİZİSİ UÇURUM FRAGMANI! VİDEO

ATV’NİN YENİ DİZİSİ UÇURUM ÇOK KONUŞULACAK! VİDEO