Abone Ol

Uçakta alkollü hakim hostese yumruk attı, polisi tehdit etti

İzmir'de hakim olarak görev yapan E. Ö., bir süre önce Gaziantep-İzmir seferini yapacak uçağa bindi. Sabah'tan Halit Turan'ın haberine göre, yanındaki yolcuyla uçağın kliması nedeniyle tartışan hakim, birkaç kez lavaboya giderek kustu.

Uçakta alkollü hakim hostese yumruk attı, polisi tehdit etti

Ayakta durmakta ve konuşmakta zorluk çeken hakimi hosteslerden birisi uyarınca uçakta ortalık karıştı. Tartıştığı yolculardan birine yumruk atan hakim, tartışma sırasında hosteslerden birine de yumruk attı.

Kadın hostes darp edildikten sonra yere düşünce seferi durduran pilotlar, hakim hakkında Milli Sivil Havacılık Kanununa göre kural dışı yolcu vukuat raporu düzenledi.

Uçağın kabin ekibi sarhoş hakimin uçaktan indirilmesi için "Acil Durum Çağrısı" yaptı. Uçağa gelen polis memuru B.Ç., hakim E.Ö.'ye hakkında kural dışı yolcu uçuş olay raporu tutulduğunu belirterek uçaktan inmesi gerektiğini söyledi.

Hakim bu kez yine olay çıkardı. Polis memurunun üzerine yürüyen hakim "Ben Hakimim, siz kim olduğunuzu sanıyorsunuz da beni indiriyorsunuz" diyerek hakaret etti.

"Dangalak, ismini ver, sana gününü göstereceğim" diyen hakim hakkında polis memuru da hakaret suçundan şikayetçi oldu.

Uçakta alkollü hakim krizinin ardından Gaziantep-İzmir uçak seferi saatlerce gecikti.