Abone Ol

Twitter'da Mavi Tik Nasıl Alınır? Mavi Tik Türkiye Fiyatı ne Kadar?

Elon Musk'ın doğrulanmış hesap rozeti olan mavi tık hesaplarının ücretli olacağını duyurmasından sonra tepkiler peş peşe gelmiş geri adım atmamıştı. Yeni uygulama başlarken, ücretli mavi tık hesaplarının aylık Türkiye fiyatı belli oldu.

Twitter'da Mavi Tik Nasıl Alınır? Mavi Tik Türkiye Fiyatı ne Kadar?

Twitter'da mavi tık uygulamasında yeni dönem başladı. Elon Musk’ın satın almasından sonra radikal değişikliklerin yaşandığı Twitter'da artık isteyen herkes belirli bir ücret karşılığında mavi tik alabiliyor.

TWİTTER'DA MAVİ TİK TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

Yeni uygulama başlarken Twitter mavi tik Türkiye fiyatı araştırılıyor. Mavi tik nasıl alınır? Mavi tik Türkiye fiyatı ne kadar?

Twitter Blue fiyatı Amerika’da 8 dolar olarak belirlenmişti. Doğrulanmış hesap rozeti almak için ayda 110 TL ödemeniz gerekiyor.

MAVİ TİK NASIL ALINIR?

Eski kurallarda mavi tik almak için hesabınızın onaylanmış olması gerekiyordu. Yeni hesaplarda olduğu gibi bu hesapların da mavi tiki koruması için aylık ödemesi yapması gerekecek.

Twitter'daki mavi Onay rozeti, kamu menfaatini ilgilendiren bir hesabın orijinal olduğunun bilinmesini sağlar. Mavi rozet alabilmeniz için hesabınızın orijinal, tanınmış ve aktif olması gerekir.