Abone Ol

Twitter'da loser yazıp arayınca Trump çıkıyor

Twitter'da yapılan 'kaybeden' anlamına gelen İngilizce 'loser' aramasında kişiler sekmesinin en başında Trump'ın hesabı görülüyor.

Twitter'da loser yazıp arayınca Trump çıkıyor

Trump'a Twitter'dan bir şok daha geldi. 4 yıllık başkanlığı boyunca sosyal medya platformlarıyla sık sık karşı karşıya gelen Donal Trump, seçim sonuçları açıklanana kadar da platformlarla sorun yaşamaya devam etti.

Twitter'da pek çok tweeti sansürlenen Donal Trump'ın bazı tweetlerine de, Twitter tarafından kullanıcıları uyaran etiketler konuldu.

2020 Başkanlık seçimini Joe Biden'ın kazanmasının ardından Twitter'da 'kaybeden' anlamına gelen İngilizce 'loser' kelimesi kişilerde arandığı zaman ilk sırada Trump'ın hesabı çıkıyor.

Twitter'da loser yazıp arayınca Trump çıkıyor - Resim: 1

ABD Başkanı Donald Trump'ın seçim sürecinin başlamasından bugüne kadar yaptığı paylaşımların yarısı Facebook ve Twitter tarafından sansürlendi. Trump dün Twitter hesabından, "Twitter kontrolden çıktı" yorumunda bulunmuştu.

Trump'ın bugün seçim sonuçları açıklanmadan hemen önce paylaştığı "Bu seçimi büyük bir farkla ben kazandım." mesajına da Twitter tarafından "Bu paylaşım yapıldığında resmi kaynaklar bu seçimin sonucunu açıklamamış olabilirler." şeklinde uyarı etiketi koyuldu.

Twitter'da loser yazıp arayınca Trump çıkıyor - Resim: 2