Abone Ol

Twitter fenomeni taciz ettiği genç kadına şantaj yapınca...

Mikro blog sitesi Twitter'da iğrenç bir olay yaşandı. Kimliğini gizli tutan bir kadın, 300 binin üzerinde takipçisi olan O.T. adlı Twitter kullanıcısının kendisini taciz ettiğini iddia etti.

Twitter fenomeni taciz ettiği genç kadına şantaj yapınca...

Gazetevatan.com'da yer alan Eren Budak'ın haberine göre; O.T. isimli şahıs, kimliğini gizli tutan kullanıcı ile cep telefonu uygulaması olan Whatsapp üzerinden konuşmaya başladı. Mesajlaşma sırasında O.T., genç kadına "Göğüslerini görmek için her şeyimi veririm" yazdı. Bir süre ısrar eden O.T., genç kadının reddi üzerine tehdit dolu bir mesaj atarak "Eğer göndermezsen Twitter ve Instagram'da numaranı paylaşıp herkese göğüs fotoğraflarını attığını söylerim. Twitter'da 300 bin, Instagram'da 5 bin takipçim var. Kaç erkek yazar bir düşün" dedi.

O.T., tehditlerini sürdürürken genç kadın, mesajların ekran görüntüsünü alarak bir arkadaşı aracılığıyla Twitter üzerinden paylaşarak "Bu tacizci sapığı ifşa ediyorum, yardım edin" çağrısında bulundu.

Hızlı yayılan ve kısa sürede çokça kişiye ulaşan mesajın ardından Twitter kullanıcıları O.T. isimli şahsı mesaj yağmuruna tuttu.

Gelen mesajlar üzerine O.T., Twitter'daki adını değiştirerek B.A. yaptı ve profilinde bulunan ve kendisine ait olduğu tahmin edilen fotoğrafı kaldırdı.(Gazetevatan)

Twitter fenomeni taciz ettiği genç kadına şantaj yapınca... - Resim: 1

Twitter fenomeni taciz ettiği genç kadına şantaj yapınca... - Resim: 2

Twitter fenomeni taciz ettiği genç kadına şantaj yapınca... - Resim: 3

Twitter fenomeni taciz ettiği genç kadına şantaj yapınca... - Resim: 4