Abone Ol

TV8 Bu Tarz Benim kızları

Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir ses getiren “Bu Tarz Benim”, sürprizlerle dolu yeni sezonuna başladı. Yeni yüzler ve birbirinden heyecanlı yarışmacılar Pazar akşamı ilk kez seyirci karşısına çıktı. Bu özel gecenin konuk jürileri ise, ünlü şarkıcı Safiye Soyman ve...

TV8 Bu Tarz Benim kızları

Yapımcılığını Production House’un üstlendiği “Bu Tarz Benim” programının yeni sezonunun ilk ön Eleme Gecesi bu akşam Show TV’de seyircisiyle buluştu. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer alıyor. Bu özel gecenin konuk jürileri ise, Safiye Soyman ve Soner Sarıkabadayı oldu.

İşte Bu Tarz benim ikinci sezon yarışmacıları;

Zeynep Öztürk, Gökçe Markal, Nazlı Hamarat, Gülşah Yanaş, Maria Surina, Gülnihal Candan, İlbilge Uzun, Melisa Çeliker, Gülay Hançer, Amila Kuruoğlu, Nazlı Sultan Yayla, Arife Deniz, Özden Cerrahoğlu, Emel Özkızıltaş, Derya Yarar, Aygül Bayşu ve Melisa Şahin.

BU TARZ BENİM HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

BU TARZ BENİM FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYIN

17 GÜZEL KADIN İLK KEZ PODYUMDAYDI!

“Bu Tarz Benim”’in yeni sezon eleme ve tanıtım gecesinde 17 güzel kadın podyuma çıktı. Bir kişinin jüri oylarıyla hemen elendiği gecede, 17 yeni yarışmacı ilk kez seyirci karşısına çıktı. Yüzlerindeki maskeyi çıkararak gizemli bir şekilde podyuma çıkan yeni yüzler, Türkiye’nin en tarz kadını olabilmek için ilk adımı attılar. Bu sayı önümüzdeki haftalarda 13’e düşecek ve “Bu Tarz Benim”’in yeni sezon yarışmacıları da belirlenmiş olacak.

 YARIŞMAYA BAŞLAMADAN ELENDİ!

 Yeni sezon eleme gecesinde tarzlarını ilk kez jüri karşısında gösteren 17 yarışmacı aynı zamanda ilk elemelerinden de geçmeye çalıştı. Sahneye çıkan 17 güzelden 38 yaşındaki 1 çocuk annesi Aygül Bayşu, jüri oylarıyla yarışmaya başlamadan elenen isim oldu.

 16 GÜZEL ARASINDA KIYASIYA YARIŞ BAŞLADI!

 Programın dün akşam yayınlanan bölümünde 1 kişinin elenmesiyle 16 yarışmacı arasında kıyasıya bir yarış başladı. Önümüzdeki haftalardaki elemelerle bu sayı 13’e düşecek ve gerçek yarış da böylelikle başlamış olacak.