Abone Ol

TV100'den flaş ayrılık haberi: Usta gazeteci Kerem Kırçuval 3 yıldan sonra veda etti

tv100’den ayrılık haberi geldi. Deneyimli gazeteci, yaklaşık 3 yılın ardından kanala veda ettiğini duyurdu.

TV100'den flaş ayrılık haberi: Usta gazeteci Kerem Kırçuval 3 yıldan sonra veda etti

Hafta içi her sabah 9’dan 12’ye programını yapan başarılı gazeteci Kerem Kırçuval ile TV100 yollarını ayırdı.

Kerem Kırçuval ayrılığını sosyal medya hesabından duyurdu.

“Sevgili dostlar, üç yıl boyunca bine yakın programda TV100 bünyesinde sizlerle buluştuk, güzel bir aile olduk. Ancak bizim meslekte ayrılmalar da var. 1 Şubat itibariyle TV100 ile olan yolumuzu ayırdık. Bu süreçte desteğini hep gördüğüm kanal yönetimi ve çalışma arkadaşlarıma, bu ailenin en uç biriminden en tepe noktasına kadar herkese teşekkürü bir borç bilirim. En büyük teşekkürü de TV100 yolculuğumda beni yalnız bırakmayan kıymetli izleyenlerime sunarım. TV100’e yeni yolculuğunda başarılar dilerim. Sağlıcakla…”

KEREM KIRÇUVAL KİMDİR?

1972 Malatya doğumlu. Gazeteciliğe Malatya’da başladı. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü bitirdi. Sırasıyla Meydan Gazetesi, Akis, CTV’de çalıştı. Daha sonra Kanal D, ATV ve Show TV’de muhabirlik ve yöneticilik yaptı.

TRT Türk’ün kuruluşunda etkin görev aldı. One Haber Ajansı ve Kuzey Haber Ajansı’nın Yayın Yönetmenliği görevini yürüttü. Dünyamız Detay, Gümüş Hilal, TRT Dünya Raporu gibi programları hazırladı. TRT Türk’te “10 Numara” isimli haftalık spor programında yorumculuk yaptı. Gazete Pencere'nin yazar kadrosuna dahil olan Kırçuval, Temmuz 2021’de tv100 ile el sıkışmıştı.