Abone Ol

TV kanalı koronadan düğünü iptal edilenleri arıyor!

İngiltere'de Channel 4 kanalı, yeni şov için koronavirüs nedeniyle düğünleri iptal eden çiftleri arıyor.

TV kanalı koronadan düğünü iptal edilenleri arıyor!

Medyafaresi.com/ Dış Haberler - İngiltere'de Channel 4 kanalı, yeni şov için koronavirüs nedeniyle düğünleri iptal eden çiftleri arıyor.

Channel 4 patronları, koronavirüs salgını nedeniyle düğünü etkilenen çiftler arasından seçme yapacak. Seçme sonrası bir kaç çift için  kendi evlerinde asla unutamayacakları sanal düğün töreni yapacağını duyurdu.

Kanal 4 tarafından yapılan reklamda iletişim kurmak için "eğlenceli, sevgi dolu bir çift" çağrısı yapılarak, "Covid-19 nedeniyle düğününüzü ertelemek veya iptal etmek zorunda kaldınız mı? İptal edip etmemenizden emin değil misiniz? Seçtiğiniz ilk tarih sizin için önemli miydi? Kanal 4, ünlü bir aşk tanrısı ve bazı özel konukların yardımıyla çok ihtiyaç duyulan bir düğünü hayata döndürmek istiyor ve özel bir çifte evlerinde asla unutamayacakları sanal bir tören yapma fırsatı sunuyor." deniliyor.

Reklamda, "Bu filme alınan / organize edilen kutlamanın yasal olarak bağlayıcı bir evlilikle sonuçlanmayacağını lütfen unutmayın" açıklaması da yer alıyor.