Abone Ol

Tüylerinizi ürpertecek 10 korku ve gerilim filmi

Korku filmi hayranı mısınız? Gerilim filmlerini çok mu seviyorsunuz? O zaman bu listeye mutlaka göz atın...

Tüylerinizi ürpertecek 10 korku ve gerilim filmi

1- Sinister

Tüylerinizi ürpertecek 10 korku ve gerilim filmi - Resim: 1

Ani sahneleri ve farklı konusuyla gerilim severler için tavsiye edilir bi film. Ellison Oswalt isimli bir suç yazarı, romanına malzeme toplamak için işlenen korkunç cinayetleri araştırmak üzere,  ülkenin bir ucundan diğerine seyahat eder. Gittiği evin çatı katında önceden o evde yaşayan ailelerinin işkence ve ölümlerinin kayda alındığı snuff filmler bulmasıyla gerilim dolu dakikalar başlar.

2. Human Centipede

Tüylerinizi ürpertecek 10 korku ve gerilim filmi - Resim: 2

Yine gerilim severler için bulunmaz bi nimet. Özellikle farklı konusu tüyleri diken diken ediyo ve benim favorilerim arasında. Kaçırdığı üç turisti "insan kırkayak" oluşturmak için anüsten ağızlarını ameliyat ile birleştiren bir Alman doktorun öyküsünü anlatmaktadır.

3. Mama

Tüylerinizi ürpertecek 10 korku ve gerilim filmi - Resim: 3

Mama, Anne ve babaları öldürüldüğü gün ormanda ortadan kaybolan iki küçük kızın hikayesini anlatan doğaüstü bir gerilim filmi. Yıllar sonra kurtarılan kızlar yeni bir hayata başlar ancak geceleri hala biri ya da bir şeyin gelip üstlerini örtmeye çalıştığını fark ederler.

4. The Descent

Tüylerinizi ürpertecek 10 korku ve gerilim filmi - Resim: 4

Bu film kan ve vahşet arayanlara gelsin.  Altı kız arkadaş mağara inişi yapacakları korkusuz bir tatil için bir araya gelmişlerdir. Beklenmedik bir kayanın düşüşü girdikleri mağarada çıkış yollarını kapatır. Labirenti andıran tünellerde çıkış yolunu ararlarken, kendilerini bir anda karanlıkta yaşamaya adapte olmuş aç ve saldırgan yaratıkların avı olarak bulurlar. Kan istiyorum kannnnnn

5. High Tension

Tüylerinizi ürpertecek 10 korku ve gerilim filmi - Resim: 5

Birçok ülkede yaş sınırı getirilip yasaklanmış bir film.  Okuldan arkadaş olan Alex Ve Marie sınavlarına rahat bir yerde çalışmak amacıyla Marie’nin ıssız bir yerde olan evine giderler. Eve geç saatte varırlar ve gider gitmez de yatmak için odalarına çekilirler. Kısa bir süre sonra kapı çalınır ve psikopat bir katil içeri dalıp evdekileri teker teker öldürmeye başlar. ye ye yo yo

6. Atm

Tüylerinizi ürpertecek 10 korku ve gerilim filmi - Resim: 6

Kan ve vahşet görmek isteyenleri hayal kırıklığına uğratabilir. Ama gerilimli sahneleriyle bir High Tension olmasa da güzeldir. Yine bir katil yine sıkışıp kalmış kurbanlar. Ancak  farklı olan olay bir bankanın ATM'sinde geçiyor olması.

7. Orphan

Tüylerinizi ürpertecek 10 korku ve gerilim filmi - Resim: 7

Finalde şaşırtan müthiş bi film. Filmin başları normalken sonlara doğru şüphe uyandırıcı ve sonunda da  ''vay anasını'' dedirtecek cinsten. Hem gerilim hem de şaşırtıcı bir son. Bir filmden başka ne beklenir.

8. Amusement

Tüylerinizi ürpertecek 10 korku ve gerilim filmi - Resim: 8

Sırada herkesin bilmediğini düşündüğüm bi film. Palyaçolardan korkmadığınız halde bu filmi izledikten sonra fazla sempati duymayacağınıza eminim. Hatta palyaçolardan nefret edebilirsiniz. Palyaçoların canı cehenneme. Damn Clown.

Korku filmlerin kitabını yazıcak olanlar için basit olabilir evet ama yinede izlenmesi gerek.

9. Unborn

Tüylerinizi ürpertecek 10 korku ve gerilim filmi - Resim: 9

Korku filmi deyince nedense aklıma hep bu film geliyor. Farklı bir konusu olduğu için insanı çekiyor. Yine kanlı sahneler bulunmasa da gerilim dolu bir film sizleri bekler...

10. The Collector

Tüylerinizi ürpertecek 10 korku ve gerilim filmi - Resim: 10

İzlemeyen kalmamıştır heralde. Testereyle kardeş gibidirler zaten. Çünkü yapımcıları aynı. Kanlı falan yani. Akıl almaz tuzaklar ve kanlı sahneleriyle testereyi aratmayan bir film.