Abone Ol

Tüyap kitap fuarında Bade Osma Erbayav imza günü

Tatavla'da Bir Delirme Vakası kitabıyla dikkatleri üzerine çeken yazar Bade Osma Erbayav, Tüyap fuarında kitaplarını imzalıyor. İmza günü, fuarda Yitik Ülke Yayınlarıstandında, 2. Salon 2603D.. 14 Kasım Cumartesi saat 15:00..

Tüyap kitap fuarında Bade Osma Erbayav imza günü

"Tatavla'da Bir Delirme Vakası" Bade Osma Erbayav'ın ilk öykü kitabı. Bir ilk kitaba göre oldukça yoğun, keskin, büyülü ve güçlü öyküler var bu kitapta... Öykü okuru boşuna beklemiş olmayacak. Edebiyat lezzetini özleyenler için çok özel bir kitap...

"Doru atlar öldüğünde, viran ahırlar birer birer çöktüğünde, derin kuyular sebepsiz kuruduğunda, laternalar ansızın sustuğunda, bahara sevdalı insanları kentten sürdüklerinde ve Tatavla bir daha barışmamak üzere hayata küstüğünde Zaman Apartmanı'nın uzleti başlamış olmalı."

BADE OSMA KİMDİR?

Bade Osma Erbayav, İstanbul'da doğdu. Orta ve lise eğitimini Bodrum'da tamamladı. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Yüksek lisansını Film ve Drama bölümünde dramatik yazarlık üzerine yaptı. Öyküleri daha önce çeşitli edebiyat dergilerinde yayımlandı. Yitik Ülke Yayınları'nca yayımlanan "Tatavla'da Bir Delirme Vakası" yazarın 1994-2014 yılları arasında yazdığı öykülerden derlediği ilk kitabıdır.