Abone Ol

Her Gün Emekliye Bol Keseden Zam Müjdesi Veren Takvim Kapanıyor mu?

Önce bölge yayınlarının kapatılması ardından işten çıkarmalar ve günün bombası ise gazetenin kapatılması! Turkuvaz Medya Grubu'nda ortalığı karıştıran iddia: Takvim Gazetesi kapanacak!

Her Gün Emekliye Müjde Veren Takvim Kapanıyor mu?

Turkuvaz Medya Grubu 2021 yılına kapanmalar ve işten çıkarmalarla girdi.

Grubun bayrak gemisi Sabah’ın bölge eklerinin kapanma kararıyla başlayan hareketlenmede tenkisat dalgasına ulaşıldı… Ardından gelen kulis bilgileri ise ortalığı karıştıracak…

Turkuvaz Medya Grubu’nun agresif tarzıyla bilinen Takvim gazetesinin yayın hayatına son verileceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Herkes Sabah gazetesindeki işten çıkarılacak olanları merak ederken, grubun yeni binasında koridorlarda konuşulan iddia ise ortalığı karıştırdı: “Takvim gazetesi kapanıyor”

Genel Yayın Yönetmenliğini Ergün Diler’in yaptığı, agresif tarzıyla tanınan Takvim gazetesi kağıt baskısına son verecek… İddialar bu yönde. Bunun için ise koronavirüsle mücadele kapsamında hayata geçen kısa çalışma ödeneğinin uzatıldığı 28 Şubat tarihi beklenecek… O tarihten sonra Takvim dijital olarak yayın hayatına devam edecek.

Medya dünyasındaki iddialara göre Takvim gazetesinin kapanacak olmasının Turkuvaz Medya Grubu’nu karıştırma gerekçesi ise şu:

İddialara göre dijital yayın hayatına devam etse de Takvim gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler ve yazı işleri kadrosunun Sabah gazetesinde yer almak istemeleri grubu karıştırdı. Ergün Diler ve gazetenin öne çıkan isimleri ve yöneticileri Sabah gazetesinde kendilerine yer bulmak için harekete geçti. Bu nedenle grupta içten içe bir hareketlenme başladı.