Abone Ol

Songül Karlı beni dolandırdı dediği eski kocasını Müge Anlı'ya havale etti

Türkücü Songül Karlı, eski eşi Metin Yüncü'nün kendisini 20 milyon TL dolandırdığını iddia ederek Müge Anlı'ya başvuracağını söyledi.

Songül Karlı beni dolandırdı dediği eski kocasını Müge Anlı'ya havale etti

Eski eşi Metin Yüncü’nün kendisini 20 milyon TL dolandırdığını iddia eden Songül Karlı, Müge Anlı’ya başvuracağını açıkladı.

Medyaradar’da yer alan habere göre, “Dişimle, tırnağımla kazandım. Adam olsa benim paramı yemez” diye isyan eden Karlı, sosyal medyada bir internet kullanıcısının “Eski eşinize açtığınız dava ne durumda, arsayı geri alabilecek misiniz?” sorusuna “Müge Anlı’da bitecek gibi görünüyor.

Sülalece oturup canlı yayında anlatsınlar. Biraz daha rezil olsunlar az kaldı” dedi. Karlı, ayrıca eski eşinin daha önce 2 kadını da aynı yöntemle dolandırdığını iddia etti.

Didem Arslan Yılmaz Show TV’de sunmaya hazırlandığı program ile Müge Anlı’ya rakip olmaya hazırlanırken Anlı’nın eski ekibinde yer alan deneyimli isimlerin Yılmaz’ın programına geçeceği ortaya çıkmıştı.

Songül Karlı’nın bu açıklaması, reyting savaşlarında Müge Anlı’nın elini güçlendireceği yorumlarının yapılmasına neden oldu.