Abone Ol

Turkuaz Medya, Bilal Erdoğan'ın desteklediği Başakşehir'in şampiyonluğunu şaibeli buldu

Turkuaz Medya'nın spor gazetelsi Fotomaç, Süper Lig'in şampiyonu olan Başakşehir'in şampiyonluk haberini "En şaibeli sezon" şeklinde manşetine taşıdı.

Turkuaz Medya, Başakşehir'in şampiyonluğunu şaibeli buldu

Berat Albayrak’ın kardeşi Serhat Albayrak’ın yönettiği Turkuaz Medya Grubu bünyesindeki Fotomaç gazetesi, Bilal Erdoğan’ın birlikte fotoğraf verdiği Başakşehir’in şampiyonluğu ile ilgili haberde "En şaibeli sezon, karanlık gece" başlıklarına da yer verdi.

Fotomaç gazetesi "Şampiyon Başakşehir" başlıklı haberin spotunda "Sezon başından beri hakemlerin ve MHK'nin koruması altına alan Medipol Başakşehir, bitime bir hafta kala mutlu sona ulaştı" diye yazdı.

Ana haberin altında ve "En şaibeli sezon" ara başlıklı haberde ise Başakşehir'in şampiyonluğa ulaştığı 2019-2020 sezonu 'şaibeli' olarak nitelendirildi.

Tam sayfa haberde "Karanlık Gece" başlığının altında ise Trabzon- Konyaspor maçının ikincisi yarısındaki elektrik kesintisine dikkat çekildi.

Haberde "Stadın elektriğini kesip Trabzon - Konya maçının bitmesini beklediler" yorumu yapıldı.

Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Hakemler kimi maçlarda adeta Başakşehir'in sahadaki 12'nci oyuncusu gibi hareket etti. Örneğin 26. haftadaki kritik Trabzon-Başakşehir maçında Nwakaeme'nin düşürüldüğü pozisyonda Trabzon'un buz gibi penaltısı verilmedi. 28. haftadaki A.Gücü-Başakşehir maçında ise başkent ekibinin attığı ikinci gol verilmeyerek Başakşehir'in önü iyice açılmış oldu."

Turkuaz Medya, Bilal Erdoğan'ın desteklediği Başakşehir'in şampiyonluğunu şaibeli buldu - Resim: 1