Abone Ol

Türkiye'nin yakın siyasi tarihi dizi oldu!

YENİ FRAGMAN / VİDEO- Türkiye’nin yakın siyasi hayatını anlatacak olan “Ben Onu Çok Sevdim” Mart ayında ATV’de başlıyor!

Türkiye'nin yakın siyasi tarihi dizi oldu!

Pana Film’den yepyeni bir dizi! Adnan Menderes, Berrin Menderes ve Ayhan Aydan üçgeninde başrollerini Mehmet Aslantuğ (Adnan Menderes), İdil Fırat (Berrin Menderes) ve Birce Akalay’ın (Ayhan Aydan) paylaştığı “Ben Onu Çok Sevdim”, Mart ayında ATV ekranlarında seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Ben onu çok sevdim dizisi 1.bölüm fragmanı!.. VİDEO

Başvekil Adnan Menderes’in eşi ve aşkı arasında kalmasının o yıllardaki siyasi süreç çerçevesinde anlatılacağı “Ben Onu Çok Sevdim” dizisinin çekimleri 18 Şubat Pazartesi günü başlıyor. Dizinin ekranlarda dönmeye başlayan tanıtımları ise şimdiden büyük ilgi görüyor.

Yapımcılığını Pana Film’in, yönetmenliğini Mehmet Bahadır Er’in yaptığı “Ben Onu Çok Sevdim”de Mehmet Aslantuğ, Birce Akalay ve İdil Fırat’ın yanı sıra pek çok başarılı oyuncu bir araya geliyor. Dizide Ayhan Aydan’ın eşi Hasan Ferit Alnar’ı Erdinç Gülener, Adnan Menderes’in en yakın arkadaşı Ethem Menderes’i Rıza Akın, Adnan Menderes’in en büyük oğlu Yüksel Menderes’i Mehmetcan Mincinözlü, ortanca oğlu Mutlu Menderes’i Savaş Zafer ve en küçük oğlu Aydın Menderes’i Burak Temiz canlandırıyor. Dizinin dev kadrosunda tarihin önemli simalarını canlandıran diğer isimler ise; Şemsi İnkaya (İsmet İnönü), Ege Aydan (Nihat Erim), Tuğrul Çetiner (Celal Bayar), Levent Öktem (Muhsin Ertuğrul), Erdal Bilingen (Fatin Rüştü Zorlu) ve Halit Ergör (Fuat Köprülü).