Abone Ol

Türkiye'nin merak ettiği gizemli Dilara G. konuştu: Annem senin baban Uğur Dündar dedi

Gazeteci Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara G., “Annem, bana babamın Uğur Dündar olduğunu söyledi, baba adayı olarak da başka kimseyi göstermedi” diyerek ekledi: “Beni büyüten aileyi incitmemek için dava açmayı bekledim. Ne zaman yuva kurdum, anneliği tattım, o zaman biyolojik babama dava açmaya karar verdim”

Türkiye'nin merak ettiği gizemli Dilara G. konuştu: Annem senin baban Uğur Dündar dedi

Günaydın’dan Tuba Kalçık’ın haberine göre, Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun yayınlanan röportajı sonrası, ablası Dilara G.'nin de gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açtığı haberi gündeme damga vurdu.

Hikayesi herkes tarafından merak edilen Dilara G., süreçle ilgili açıklamalarda bulundu:

"En büyük temennim annemin bulunması. Annem Suphiye Orancı ortaya çıkarsa zaten her şey çözülecek. Annemin ailesi bizden annemizi saklıyor. Kendileri onunla sürekli görüşüyorlar ama bizim irtibata geçmemizi istemiyorlar.

Bir diğer nokta ise, ben durduk yere Uğur Bey'e babalık davası açmadım. Annemin ve o döneme şahit kişilerin verdiği bilgiler doğrultusunda Uğur Bey'e dava açmaya karar verdim. Annem ile bir süre sevgili olmuşlar, buna şahit insanlar var. Annemin bizzat kendisi bana babamın Uğur Dündar olduğunu söyledi. Ben güçlü bir kadınım, hukuk mücadeleme devam edeceğim. Annem baba adayı olarak Uğur Dündar dışında kimseyi de göstermedi. Beni büyüten aileyi incitmemek için bekledim dava açmayı. Ne zaman yuva kurdum, annelik duygusunu tattım, o zaman biyolojik babam için dava açmaya karar verdim."