Abone Ol

Türkiye'nin en seksi sporcuları belli oldu!

Sahalardaki en seksi Türk sporcular seçildi. Kadınların en seksisi Burcu Çetinkaya, erkeklerin en seksisi basketbolcu Engin Atsür oldu.

Türkiye'nin en seksi sporcuları belli oldu!

En seksi Türk sporcular

Onlar zeki, çevik, ahlaklı oldukları kadar seksiler de. Spordaki başarıları kadar güzellikleriyle de dikkat çekiyorlar. Hayranları tribünleri dolduruyor, tıpkı popüler şarkıcılar gibi posterleri duvarları, haberleri magazin sayfalarını süslüyor. İçlerinden bazıları fiziğini arka plana atmayı tercih ediyor. Bazıları da bu durumun farkında ve tadını çıkarıyor. Sahalardaki en seksi Türk sporcuların peşine düştük. Jüri üyelerine hangi sporcuyu neden beğendiklerini sorduk.

KADINLAR

1- Burcu Çetinkaya (Ralli pilotu)
2- Çağla Kubat (Rüzgar sörfçüsü)
3- Naz Aydemir (Voleybolcu)
4- Elif Ağca (Voleybolcu)
5- Neslihan Demir (Voleybolcu)
6- Karin Melis Mey (Uzun atlamacı)
7- Tuğba Karademir (Artistik buz patencisi)
8- Duygu Bal (Voleybolcu)
9- Filiz Heilmann (Futbolcu)
10- Gülşah Akkaya (Basketbolcu)

ERKEKLER

1- Engin Atsür (Basketçi)
2- Damir Mrsic (Basketçi)
3- Arda Turan (Futbolcu)
4- Bora Kozanoğlu (Rüzgâr sörfçüsü)
5- Emre Batur (Voleybolcu)
6- Hüseyin Koç (Voleybolcu)
7- Ufuk Ceylan (Futbolcu)
8- Sinan Cem Tanık (Voleybolcu)
9- İbrahim Toraman (Futbolcu)
10- İbrahim Kutluay (Basketbolcu)

EN SEKSİ KADINLAR

BURCU ÇETİNKAYA: 28 yaşındaki Burcu Çetinkaya'nın ilk başarısı 2005'te katıldığı Hitit Rallisi oldu. Üçüncü olduğu yarışın ardından pek çok ralliye katıldı. 2005 Castrol İstanbul Ralli Şampiyonası bayanlar birincisi oldu. Castrol Fiesta Rally Cup'ta ilk 10'a seçilen tek kadın pilot.
Güzel ve maceracı ruhlu. Kendine has tarzı var. (Dakar Türk Takımı sporcuları)
Elit, zarif, Avrupalı görünüşlü. İyi eğitimli ve akıllı. Erkeklerin alanına giren bir dalda bu denli başarılı olması cazibesini bir kat daha artırıyor. (Gülengül Altınsay)
Takla atarken bile koruduğu "Ben duruma hâkimim" hali ve özgüveni seksi. (Mustafa Sapmaz)
Endamı, gözleri yeter. (Bağış Erten)

ÇAĞLA KUBAT: 30 yaşındaki Çağla Kubat, Miss Universe dünya güzellik yarışmasına Türkiye güzeli olarak katıldı. İkinci oldu. Sörf yaparak Avrupa ve Türkiye'de birçok derece elde etti. Gülengül Altınsay, "Bugüne kadar güzel sporcu deyince ilk akla gelen isim. Aslında sporun çekiciliği nasıl artırdığını da kanıtlayan bir örnek" diyor. Neslihan Yavuzcan, uzun bacakları ve gülüşünü seksi buluyor. Selim Akçin, Kubat'ın spora yatkın fiziğini ve yüzündeki muzip ifadeyi beğeniyor.

NAZ AYDEMİR: 19 yaşında. Fenerbahçe Acıbadem, Türkiye A, Genç ve Yıldız Milli takımlarının voleybolcusu. Eczacıbaşı altyapısından yetişti. Ardından kulübün A takımına yükseldi. 2005-06 sezonunda oynadığı dört takımla Türkiye şampiyonluğunu yaşadı. Mehmet Arslan, Naz Aydemir'i "1.86 boyunda. Saf ve duru bir güzelliği var" diyerek tanımlıyor. Pek çok jüri üyesi onu çocuksu, dinamik ama aynı zamanda seksi buluyor.

ENGİN ATSÜR: 25 yaşındaki sporcu Türk Milli basketbolcusu. Oyun kurucu veya yardımcı guard pozisyonlarında oynuyor. Spora, Geleceğin Yıldızları Spor Okulları'nda başladı. Ardından Efes Pilsen'e geçti. 2002'de Almanya'da yapılan Avrupa Genç Milli Takımlar Şampiyonası'nda "All Star Team"e seçildi. 2008'de Efes Pilsen'le iki yıllık sözleşme imzaladı. 2009-2010 sezonu için Beşiktaş Cola Turka'yı seçti. 13. Akdeniz Oyunları'nda B Milli Basketbol takımıyla Türkiye'yi temsil etti. 1.93 boyunda ve 96 kilo.

Genç basketbolcu 2006 Dünya Şampiyonası'nda milli formayla boy gösterdiğinde genç kızları kendine hayran bırakmayı başarmıştı. (Mehmet Arslan)
Yakışıklılığını gözümüze sokmayan, cool duruşuyla puan toplayan bir tip. (Banu Yelkovan)
Ona şu sözler yakışır: "Uçuyoruz ne güzel kamikaze". (Bağış Erten)
Hem çok yakışıklı hem çok iyi eğitimli, hem de çok iyi kalpli. Bence bir numara. (Gülengül Altınsay)

DAMIR MRSIC: 39 yaşında. Fenerbahçe'nin ve Bosna-Hersek ulusal takımının basketbolcusu. Türkiye'de ilk olarak Netaş formasıyla parkelere çıktı. 2001'de Fenerbahçe'yle anlaştı ve Türk vatandaşlığına geçti. Sahaların en iyi dış şutörü olarak görülen sporcu, fiziğiyle de kadınları cezbediyor. 1.90 boyunda 90 kilo olan Mrsic için Neslihan Yavuzcan "Tümüyle seksi" diyor. Jüri üyeleri onun yıllardır salonlara, kendine özel kadın taraftar kitlesi çektiği konusunda hemfikir.

ARDA TURAN: 22 yaşında. Yedi yaşında Galatasaray altyapısına girdi. 2004-2005 sezonunda A takımına alındı. Şampiyonlar Ligi performansıyla Avrupa'da da adını duyurdu. Bu sene Galatasaray futbol takımının en genç kaptanı unvanını da aldı. Bu arada aşk hayatı da magazin gündemini işgal etti. Şu sıralar Sinem Kobal'la aşk yaşıyor. Genç kızların kalbini sevimliliğiyle kazanıyor. Arda'ya oy veren bütün isimler onun seksiliğinin yanında şirinliğiyle cezbedici olduğu görüşünde.

Bonus seksi İLHAN MANSIZ

Seksi sporcuları seçerken İlhan Mansız'dan bahsetmemek olmaz. Jüri üyelerimizden sadece aktif sporla ilgilenen isimler istememize rağmen konuştuğumuz hemen herkes onun ismini zikretmeden geçemiyor. 2006-2007 sezonunda Almanya'da geçirdiği bir trafik kazası yüzünden futbolu bırakan Mansız, spordaki başarıları kadar fiziğiyle de dikkat çekiyordu. 1.84 boyunda ve 79 kilo ağırlığındaki sporcu, kaslı vücudu, saçları ve dövmeleriyle bir dönem yerli ve Japon kızların rüyalarını süsledi. Mansız, futbolun ardından kariyerine televizyonda devam etmeye karar verdi. Doktorlar dizisinde rol aldı. Buzda Dans isimli yarışmaya katıldı. Son olarak TRT'deki Dalgakıran isimli dizide bir balıkçıyı canlandırdı.

JÜRİ ÜYELERİ (alfabetik sırayla)

- Ayşin Zeren (Fox TV Spor Programı Sunucusu)
- Bağış Erten (Eurosport Genel Yayın Yönetmeni)
- Banu Yelkovan (Radikal Spor Yazarı)
- Dilara Koçak (Uzman Diyetisyen)
- Emrah Aksoy (Eski Milli Voleybolcu)
- Ercan Saatçi (Hürriyet Spor Koordinatörü)
- Gülengül Altınsay (Taraf Gazetesi Spor Yazarı)
- İpek Özgüden (Eski Milli Voleybolcu)
- Jess Molho (Vücut geliştirmeyle ilgilenen sunucu)
- Kemal Merkit (Dakar Türk Takımı Sporcusu)
- Kutlu Torunlar (Dakar Türk Takımı Sporcusu)
- Mehmet Arslan (Hürriyet Spor Müdürü)
- Murat Şeker (Yönetmen)
- Mustafa Sapmaz (FourFourTwo Genel Yayın Yönetmeni)
- Neslihan Yavuzcan (Gazeteci-Sporcu)
- Onur Baştürk (Gazeteci)
- Salih Saka (DJ-Organizatör)
- Selim Akçin (Hürriyet Magazin Müdürü)

Hürriyet