Abone Ol

Türkiyede'ki en net UFO görüntüleri!

FOTO GALERİ- Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi 2013 yılının UFO fotoğraflarını yayınladı.

Türkiyede'ki en net UFO görüntüleri!

2013 yılı UFO... FOTO GALERİ 

Sirius UFO Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye UFO gözlemlerinde olağan üstü bir atışın olduğunu belirtti. Akdoğan, 2014 yılının bir dönüm noktası olacağını belirterek hükümetlerinin bu konuda saklanan gerçekleri açıklamak zorunda kalacaklarını öngörmekte olduklarını söyledi.

İşte UFO belgesi! FBI 63 yıldır saklıyordu!

Haktan Akdoğan’ın yazılı açıklaması;

Bilindiği üzere, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sıklıkla UFO gözlemleri yapılmakta, dünya dışı zeki yaşama dair sivil ve resmi kişilerce önemli tanıklıklar yaşanmakta ve zaman zaman bu gözlemler amatör kameralarla vatandaşlarımız tarafından fotoğraflanıp, filme alınarak belgelenmektedir.

Kurumumuza, 01 Haziran – 20 Kasım 2013 tarihleri arasındaki dönemde yapılan UFO ihbar sayısı toplam 1878 olup, bu ihbarlardan 317 tanesi digital fotoğraf veya video kameralarla kayda alınmıştır..Kurumumuz tarafından bu 317 görsel material üzerinde yapılan detaylı analizler ve incelemeler sonucunda, bunların 281 tanesinin yani yaklaşık % 89’unun uydu, Venüs, çin feneri, kuş, leke, balon, fotomontaj, ışık yansıması veya yanılsama gibi açıklanabilir doğal fenomenler olduğu belirlenmiş olup, 36 tanesinin ise, (yaklaşık % 11’inin) “UFO” olduğu tespit edilmiştir…

Gözlemlerin ve kayıtların yapıldığı bölgeler; İstanbul ve çevresi, Antalya, Alanya, Adana, Fethiye, Datça,Trabzon, Ordu, Bursa, Bozcaada, Samsun, Ankara, İzmir, Efes ve çevresi, Manisa, Afyon, Denizli, Kayseri, Sivas, Nevşehir, Aksaray, Konya, Edirne, Bilecik, Kırıklareli, Çanakkale, Eskişehir, Safranbolu, Giresun, Kıbrıs, Kütahya, Adıyaman, Ağrı, Erzincan, Erzurum, Zonguldak, Avşa adası, Ayvalık, İzmit, Bolu ve Uşak..

Türkiye’de son 10 yıldır yapılan ihbar ve gözlemlerdeki artış oranı her yıl %15-20 civarındayken, 2012 yılında yapılan gözlem ve ihbar sayısı, diğer yıllara gore %45 artış göstermişti. Bu orandaki artış 2013 yılının ilk üç çeyreğinde %55’e çıkmıştı, son çeyrekte ise ilk defa %65’e yükselmiştir. Bu durum tüm diğer dünya ülkeleri için de benzer artışları göstermektedir ve dünya genelinde yapılan UFO gözlemlerinde çok ciddi artışlar saptanmaktadır…

Önümüzdeki dönemde de UFO gözlemlerinin tüm dünyada ve Türkiye’de çok ciddi bir şekilde artacağını ve 2014-2017 yılları arasının UFO gözlemleri açısından dönüm noktası olacağını ve artık tüm dünya hükümetlerinin bu konuda saklanan gerçekleri açıklamak zorunda kalacaklarını öngörmekteyiz..

2013’ÜN İLK UFOLARI FOTO GALERİ

SELAMUN ALEYKÜM DİYEN UZAYLI VİDEO

AĞRI’DA UFO GÖRÜLDÜ! FOTO GALERİ!

DENİZLİ’DEKİ UFO GÖRÜNTÜSÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

CANLI YAYINDA UFO PANİĞİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN