Abone Ol

Ünlülerin tarihe geçen aldatma skandalları

Kaan Tangöze'nin eşini Kıvılcım Ural ile aldatmasının yankıları sürerken, olay hakkında yorum yapan pek çok kişinin de bir zamanlar benzer olayları yaşamış olması muhtemel. Bir zamanların "kıvılcım" çıkartan ünlülerini bir hatırlatalım istedik..

Ünlülerin tarihe geçen aldatma skandalları

Aldatılmak keşke kimsenin başına gelmese ancak aldatan ve aldatılanın yanında bir de olaya dahil olan o malum üçüncü kişiler var. Şimdiye kadar pek çok ünlünün eşini, sevgilisini aldattığını duyduk okuduk. Bunlardan bazıları ünlü oldu, bazıları ise zaten ünlüydü! Sizler için adı üçüncü kişi olarak kıvılcım çıkartan isimleri bir araya topladık. İşte Türkiye gündeminden adeta kıvılcım çıkartan 18 üçüncü kişi!


1. Feraye

Ünlülerin tarihe geçen aldatma skandalları - Resim: 1


Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun evliliği çalkantılı da olsa yıllarca sürdü. Hülya Avşar da aldatma konusuna çok fazla takılmadığını söylüyordu ama en son Kaya Çilingiroğlu’nun Feraye Tanyolaç ile Bebek’te bir mekan çıkışında görüntülenmesi üzerine ipler koptu. Hülya Avşar bu kez evliliğini bitirme kararı aldı ve kavgasız gürültüsüz boşandılar. Boşanmanın ardından Kaya Çilingirolu, Feraye Tanyolaç ile evlendi. çiftin şimdi Kaya adında bir de oğulları oldu. Feraya Tanyolaç ismi Türkiye'de adeta bir üçüncü kişi ikonu oldu!

2. Hülya Avşar


Feraye olayıyla aldatılmayı yaşayan Hülya Avşar, bir zamanların en ünlü aldatma olayında ise bu sefer araya giren kadın konumuna düşmüştü. Tanju Çolak'ın eşi Aysu'nun Hülya ve Tanju'ya zina davası açması Türkiye'deki en sansasyonel olaylardan biriydi.

3. Asena


İbrahim Tatlıses, Derya Tuna ile birlikte yaşadığı dönemde onu ünlü oryantal Asena ile aldatmış ve magazin dünyasını sallayan olaylar silsilesi başlamıştı. Topuklardan kurşunlamalara kadar varan olaylar uzun süre gündemden düşmemişti.

4. Merve Oflaz


Merve Oflaz Katıldığı "Var mısın Yok musun" yarışmasının ardından Dominik Cumhuriyeti’ne giden ve Survivor’ın şampiyonu olan Merve Oflaz, Türkiye’ye döndükten sonra gönlünü Selim Sabah’a kaptırdı. Ancak bu sırada Selim Sabah, bir başka Survivor ünlüsü Nadya Zagli ile evliydi...

5. Berkay


Yakın tarihin en büyük sansasyonlarından biri de Asena-Caner Erkin çiftinin evliliği etrafında döndü. Her ne kadar açıklığa kavuşmamış olsa da lise yıllarından arkadaş oldukları bilinen Asena ve Berkay'ın birlikte çekilmiş fotoğrafları günlerce gündemden düşmemişti. Akmerkez'deki "Bebek bakım odası" uzun süre konuşulmuştu.

6. Can Tezal / Yağmur Atacan


Pınar Altuğ'un ayrıldığı sevgilisi Tony Teodoridis, askerdeyken aldatıldığını iddia etmişti. İkilinin arasına girdiği iddia edilen Can Tezal'ın Pınar Altuğ hakkındaki açıklamalarının ardından Teodorikis; "Can'ın bütün bunları basınla paylaşmasının tek sebebi, başka birisinin olması. Pınar benden ayrılıp Can'la görüşmediği için, Can böyle bir şey yapmış olabilir. Bence Can'ın da canı yandı" şeklinde açıklamalar yapmıştı. Bir süre sonra Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan ilişkisi yavaş yavaş ortaya çıkmıştı.

7. Karahan Çantay

Ünlülerin tarihe geçen aldatma skandalları - Resim: 2
Sibel Can’ın Hakan Ural’la evliliğinin bitmesine neden olan Karahan Çantay, aynı zamanda Türkiye'nin ilk erkek güzeliydi. Sibel Can ve Karahan Çantay ilişkisi bir dönemin en sansasyonel aldatma olayıydı.

8. Fani


Hotel Les Ottomans’ın sahibi Ahu Aysal ile Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 32 yılın sonunda boşandı. Kavgasız gürültüsüz boşanan çiftin evliliğinin bitme sebebi olarak Ünal Aysal’ın Yunanlı bir kadınla aşk yaşaması gösterildi. Ahu Aysal, bu olanları doğal karşılayıp, hayatını yaşamaya koyulurken Ünal Aysal, Fani adlı 45 yaşındaki sevgilisini artık gizlemiyor.

9. Gonca Çelikkıran


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 30 yıllık eşi Yıldız Hanım’dan boşandı. Aziz Yıldırım’ın beş yıldır 38 yaşındaki Gonca Çelikkıran ile aşk yaşaması bu evliliği bitirdi. Aziz Yıldırım, yaklaşık bir yıl sonra, yani mayıs 2011’de de Gonca Hanım ile evlendi.

10. Önder Fırat


Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile oğlu Ali Sadi’nin annesi Tuğba Coşkun’un evliliği de aldatma yüzünden sona erdi. Ancak herkes çapkınlığıyla ünlü Erbil’den aldatma haberi beklerken tersi oldu ve Tuğba Coşkun’un yasak bir aşkı olduğu anlaşıldı. Tuğba Coşkun’un Londra’da bir restoranda Önder Fırat ile görüntülenmesi, ayrılık sürecini başlattı. Coşkun bu ilişkiyi her zaman reddetse de şu anda Önder Fırat ile birlikte yaşıyor.

11. Aslı Yorgancıoğlu

Ünlülerin tarihe geçen aldatma skandalları - Resim: 3


Özben Yüksel ve Yeşim Salkım ile başından iki evlilik geçen Arben İçli, Mayıs 2009’da Monakolu Vanina Mandelli ile evlenmiş ve çiftin geçen yıl temmuz ayında Alexander adında bir çocukları olmuştu. Ancak Arben Bey daha oğlu bir aylıkken en yakın arkadaşının kuzeni Aslı Yorgancıoğlu ile flört etmeye başlayıp, eşini terk ettiği ortaya çıktı.

12. Gülşen


Müzik yapımcısı Erol Köse’nin şirketinden albüm çıkaran Gülşen ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Köse, karısı Ajlan tarafından affedilmişti. İlginçtir Gülşen'in de evliliği de kocasının kendisini aldatması üzerine sona ermişti.

13. Sanem Çelik


Kudret Sabancı bir zamanlar Esra Akkaya ile evliydi ta ki, Sanem Çelik araya girene kadar... Sansasyon yaratan bu aldatma olayından sonra Sanem Çelik uzun süre yurt dışında yaşamıştı.

14. Deniz Seki


Hüsnü Şenlendirici'nin evliliğinin Türkiye'nin gündemine taşınmasına sebep olan durum da bir aldatma hikayesiydi. Deniz Seki ve ünlü klanetçi Hüsnü Şenlendirici'nin ilişkisi uzun süre gündemden düşmeyenler arasında.

15. Ebru Şallı


Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör evliliğinde ise araya giren isim Ebru Şallı olmuş, bir döneme damga vuran bu ilişki şimdilerde hatırlanmıyor bile...

16. Ayşe Özyılmazel


Ali Taran'ın kansere yakalanan ve sonrasında vefat eden eşinden ayrılıp evlendiği Ayşe Özyılmazel de yakın tarihin sansasyon yaratan isimleri arasında yer aldı. Bu ilişki Ali Taran'ı pek çok kesimin hedefi haline getirmiş hatta birlikte program yaptıkları Acun Ilıcalı ile aralarının açılmasına bile sebep olmuştu.

17. Çağla Şıkel



Çağla Şıkel geçmişte bir defile için gittiği Antalya’da manken Yüksel Ak’ın o tarihlerde evli olduğu Şenol İpek’in telefonuna "Tostumu yedim bekliyorum" yazdığı bir mesaj yollayınca ortalık karışmıştı. Ak ve İpek’in evlilikleri çatırdarken bu olay magazin dünyasında uzun bir süre konuşulmuştu. Tost ise adeta Türkiye'deki aldatma olaylarının resmi yiyeceği, sembolü, ikonu olarak hala hafızalardaki tazeliğini koruyor...

Radikal