Abone Ol

Türkiye İzlanda maçı skorunu rüyasında gördü ama...

Türkiye-İzlanda maçının skorunu, hangi futbolcunun kaçıncı dakikada gol atacağını rüyasında görerek mücadeleden 7 saat önce sosyal paylaşım sitesinde paylaşan Ayhan Öztürkoğlu, "En büyük dileğim Trabzonsporu şampiyon olarak görmek" dedi.

Türkiye İzlanda maçı skorunu rüyasında gördü ama...

İnegöl\'de yaşayan Ayhan Öztürkoğlu, önceki akşam oynanan ve 1-0 Türkiye’nin galibiyetiyle sonuçlanan İzlanda maçından 7 saat önce maçın skorunu, hangi futbolcunun kaçıncı dakikada gol atacağını rüyasında görerek sosyal paylaşım sitesi Twitter\'da şu paylaşımda bulundu: \'Rüyamda gördüm. Kanıt olsun diye yazıyorum. Bugünkü Türkiye-İzlanda maçının skoru 1-0. İlk golümüzü Selçuk İnan atıyor, hakem Cenk Tosun’a sarı kart gösterecek. İlk golümüzün dakikası 88, maçta 4 dakika uzatma olacak. İzlanda’da Gudmundsson sarı kart görecek, Hollanda da yenilecek şaşırmayın.\'
Maçtan sonra uyuyamadığını söyleyen Öztürkoğlu, "Türkiye maçı nedeniyle gece geç saatlere kadar uyuyamadım, devamlı maçı düşündüm. Sanırım bilinçaltıma yerleşmiş rüyamda gördüğümü kanıt olsun diye sosyal paylaşım sitemde takipçilerimle paylaştım" dedi.
Paylaşımın ardından ve maç sonucunda 18 olan takipçi sayısının bin 500 olduğunu belirten Ayhan Öztürkoğlu, "Şimdi millet benden maç tahminleri istemeye başladı. Niye iddia oynamadın diyenler oldu. Amacım para veya bahis olsaydı bu rüyayı göremezdim. Bu rüyaları görmek için biraz inanç gerekiyor. Gelecekten haber veren birisi değilim. Böyle bir şey imkansız beni kahin zennedenler lütfen benden gelecekle ilgili bir şey istemesin. Bu olay benim için güzel bir anı olarak kalacaktır" diye konuştu.
Kendisinin fanatik bir Trabzonspor taraftarı olduğunu belirten Ayhan Öztürkoğlu yaptığı dualarla Trabzonspor’un şampiyon olmasını istediğini söyledi.