Abone Ol

Türkiye İtalya kadınlar voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Türkiye ile İtalya, CEV Kadinlar Avrupa Şampiyonası Yarı Final maçında karşı karşıya geliyor.

Türkiye İtalya kadınlar voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati ve yayıncı bilgileri ile yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor.

Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası çeyrek finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı, Polonya’yı 3-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Türkiye, bu etapta turnuvanın son şampiyonu İtalya ile final biletini almak için karşı karşıya gelecek. Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarı finalde son Avrupa Şampiyonu İtalya ile 1 Eylül Cuma günü karşılaşacak. Maçın, Türkiye saati ile 18.00'de başlaması planlanıyor.

Türkiye - İtalya voleybol maçı hangi kanalda?

Türkiye - İtalya voleybol maçının TRT Spor ekranlarından yayınlanması bekleniyor.

Türkiye'nin 7. yarı finali

Tarihinde 7. kez yarı finale çıkan Türkiye, 2003 yılı ve 2011 yılı yarı finale çıkmıştı. Milliler, son beş turnuva olan 2015, 2017, 2019, 2021 ve 2023'te de adını yarı finale yazdırmıştı.

Avrupa şampiyonalarında iki gümüş, üç bronz madalyası bulunan Türkiye, FIVB sıralamasında 1 numara olarak katıldığı organizasyonda altın madalyayı kazanmaya sadece iki galibiyet uzaklıkta bulunuyor.