Abone Ol

Türkiye güzelini seçiyor! Miss Turkey 2010 belli oluyor!

Kral TV tarafından düzenlenen Miss Turkey 2010 Güzellik Yarışması, bu gece canlı olarak yayınlanacak

Türkiye güzelini seçiyor! Miss Turkey 2010 belli oluyor!

Türkiye güzelini seçiyor. Kral TV tarafından düzenlenen Miss Turkey 2010 Güzellik Yarışması, bu gece saat 20:30'dan itibaren hem Kral TV, hem de CNBC-e'den canlı yayınlanacak. Yarışmayı Burcu Esmersoy ve Cem Davran sunacak. Bengü ve Mustafa Ceceli'nin de sahne alacağı yarışmanın jürisi ise Özcan Sandıkçıoğlu (Jüri Başkanı), Aslıhan Koruyan Sabancı (Miss Turkey 1991, Miss World yarı finalisti), Hıncal Uluç, Güneri Civaoğlu, Müjde Ar, Okan Bayülgen, Tuğba Karaca (Miss Turkey 2003 1. güzeli), Özge Ulusoy (Miss Turkey 2003 2. güzeli, sunucu), Burak Hakkı (Oyuncu) ve Prof. Dr. Onur Erol'dan oluşacak. DYG'nin yeni stüdyolarında düzenlenecek geceye iş, medya ve sanat dünyasından davetliler katılacak.
...
İlk olarak Tanju Babacan'ın hazırladığı kıyafetlerle açılış şovuna çıkacak 20 güzel, daha sonra mayolarıyla jüri karşısına çıkacak.  Jüri, 20 güzel arasından önce 10 güzeli seçecek. Daha sonra tekrar sahneye çıkacak finalist 10 güzel, soruları yanıtladıktan sonra bir kez daha sahnede geçiş yapacak ve jüri son bölümde Türkiye'yi uluslararası yarışmalarda temsil edecek 4 güzeli seçecek. Seçilen 4 güzele Miss Turkey 2009'un dört güzelinden  Ebru Şam birincilik tacını,  Senem Kuyucuoğlu ikincilik, Ebru Hacıbedel üçüncülük ve Begüm Yılmaz da dördüncülük tacını sahnede devredecek.

Gecenin şov bölümünde sahne alacak olan genç ve güzel şarkıcı Bengü ile son dönemde dillerden düşmeyen şarkılarıyla çok sevilen Mustafa Ceceli ikişer şarkısını seslendirecek.

2010 MISS TURKEY'DE YARIŞACAK 20 GÜZEL
Yüzlerce genç kız arasından sıyrılarak finalde yarışma şansı yakalayan 20 güzel aşağıdaki isimlerden oluşuyor:

1. Beste Erkin (Ankara), 2. Selvinaz Bayraktar (İstanbul), 3. Bürde Aslan (İzmir), 4. Dilay Korkmaz (Ankara), 5. Yeliz Güvenç (İstanbul), 6. Buse Işık (İzmir), 7. Başak Bilginer (İstanbul), 8. Emel Erdemanar (Bursa), 9. Serenay Sarıkaya (Ankara), 10. Gözdenur Beşkardeş (İstanbul), 11. Melis Şen (istanbul), 12. Yıldız Eras (Almanya), 13. İlayda Olgaç (İstanbul), 14. Gizem Memiç (Ankara), 15. Açelya Kartal (İzmir), 16. Nilşihan Akar (İzmir), 17. Güliz Güvenç (İstanbul), 18. Merve Sarı (İzmir), 19. Döndü Şahin (Almanya), 20. Filiz Özgür (İstanbul).

Dünya, Kainat ve Miss Earth Güzeli Miss Turkey'den Çıkacak
Miss Turkey'de dereceye girecek güzeller, dünyanın en önemli dört güzellik yarışmasında ülkemizi temsil edecek, büyük ödüllerin sahibi olacak.  Yarışmada birinci gelecek güzel ülkemizi Miss World (Dünya Güzellik), ikinci güzel Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması), üçüncü güzel ise Miss Earth'te temsil edecek. Yarışmada dördüncü seçilen güzel Miss International ilan edilecek.

NASIL HAZIRLANDILAR
20'ye seçilen Miss Turkey 2010 adayları, büyük final için Polonezköy'de bulunan Legend Hotel'de 10 günlük yoğun kamp dönemi geçirdi. Güzeller final gecesine Uğurkan Erez'in yorucu koreografi dersleriyle hazırlandı. Yorgunluklarını ise sağlıklı yaşam merkezi D-Gym'de attı.

Güzelleri Tanju Babacan Giydirecek
Miss Turkey adaylarını final gecesinde ünlü moda tasarımcısı Tanju Babacan giydirecek. Mayolar ise Sunset'ten. Kızların saçlarını MOS, makyajlarını ise M.A.C yapacak. Güzellerin katalog fotoğraflarını tanınmış fotoğrafçı Bohaç&Semih çekti. Gecede ekrana gelecek ve güzelleri 70 ve 80'lere götüren klip çekiminde kullanılan vintage kıyafetleri ise Tabe Kıyamet sağladı.

Üçüncü Güzel Miss Earth'te
Miss Turkey'nin bu yılki yeniliklerinden biri de üçüncü güzeli Miss Earth yarışmasına gönderecek olması. Bu yıl 10'uncusu düzenlenecek Miss Earth yarışması, dünyanın en önemli ve en çok izlenen güzellik yarışmalarından biri. Hatta sektördeki birçok otoriteye göre güzellik yarışmalarının 'Grand Slam'ine girdi. Miss Earth, Asya kıtasında en çok izlenen yarışma olarak dikkatleri çekiyor. Miss World, Miss Universe, Miss International ve Miss Earth, prodüksiyon bütçesi, katılım (90 ülke) ve izlenme oranlarıyla dünyadaki en büyük güzellik yarışmaları.

Miss Europe yarışmasının yeni sahibi Endemol şirketinin Miss Europe yarışmasını son iki yıldır yapmaması nedeniyle Miss Turkey, artık üçüncü güzelimizi Miss Earth yarışmasına gönderecek. Miss Turkey yarışmasında ilk dört dereceyi alan kızlar dünyanın en büyük 4 güzellik yarışmasında ülkemizi temsil edecek...