Abone Ol

Türkiye güzelinden itiraf! Ağlamamak için zor tuttum!

FOTO GALERİ - Elidor Miss Turkey Türkiye’nin En Güzel Kızları basın karşısına çıktı.

Türkiye güzelinden itiraf! Ağlamamak için zor tuttum!

İşte Miss Turkey 2013 güzelleri!.. FOTO GALERİ

İŞTE TÜRKİYE GÜZELİ RUVEYDA ÖKSÜZ FOTOĞRAFLARI! FOTO GALERİ

Star’ın düzenlediği ve finali Cuma gecesi yapılan Elidor Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışması’nda Rüveyda Öksüz Türkiye’nin en güzel kızı seçildi. Berrin Keklikler, İkinci güzel, Ezgi Avcı üçüncü ve Ahu Ağırbaş dördüncü  olarak tac giydi.

Göksel ve Kenan Doğulu sahne aldığı  Ceyda Düvenci ve Murat Yıldırım sunuculuğunu üstlendiği sahne şovları, dekoru ve ışığıyla görsel bir şölene dönüşen gece tam puan aldı. Taksim Gezi Parkı eylemleri gecede Kenan Doğulu, Göksel, Ceyda Düvenci ve Murat Yıldırım’dan destek gördü.

Miss World Başkanı Miss World Başkanı Julia Morley törenin onur konuğuydu. Son Dünya Güzeli Wenxia Yu da jüri üyesiydi.

Elidor Miss Turkey güzelleri yoğun bir kamp döneminin ardından finalden başarıyla çıkmanın mutluluğu yaşıyor. Türkiye Güzeli ile birlikte ikinci, üçüncü ve dördüncü güzel medya ile buluştu. Güzeller toplantıda kendilerini tanıttı, yaşadıkları heyecanı gazetecilerle paylaştı, soruları yanıtladı ve kazandıkları birbirinden değerli hediyeleri teslim aldı.

BUGÜNE KADAR YAPILAN EN İYİ PRODÜKSİYON

Miss Turkey Organizasyonu Başkanı Can Sandıkçıoğlu da Miss Turkey güzellerinin bundan sonraki görevlerini ve yaşayacakları süreci anlattı.

Can Sandıkçıoğlu konuşmasında şunları söyledi: Doğuş Yayın Grubu ve Elidor’un katkılarıyla gerçekten çok büyük bir iş çıkardık. Elidor Miss Turkey televizyon yayıncılığı açaısından bence bugüne kadar yapılan en iyi prodüksiyondu. Birbirinden güzel 20 genç kız ve ünlü sanatçılarla çalışarak büyük bir şov yapmaya çalıştık. Türkiye’yi uluslararası yarışmalarda temsil edecek pırıl pırıl 4 genç kızımızı seçtik.

GÜZELLİK YARIŞMALARININ KARE ASI

Rüveyda Öksüz birincilik tacını  aldı. Bu yıl Eylül ayında Endonezya’da yapılacak Miss World’e yarışacak. Berrin Keklikler Miss Universe’e gidecek. Yarışmanın organizatörü Donald Trump’a teslim edeceğiz! Çok güzel organizasyon olacak.Üçüncü güzelimiz Ezgi Avcı ise Kasım ayında Wietnam’da düzenlenecek Miss Earth’e katılacak.Dördüncü güzelimiz Ahu Ağırbaş, Miss International’da Türkiye’yi temsil edecek.

Bu yarışmalar dünyada yapılan güzellik yarışmalarının kare ası oalrak bilinir. Miss World’de bu yıl 140, Miss Universe ise 120 ülke katılacak. İki yarışmayı dünyada 200’e yakın televizyon kanalı naklen yayınlıyor. Ülke tanıtımı ve imajı açısından bunlar önemli işler.

SANATÇILARIMIZ DUYARLILIKLARINI GÖSTERDİ

Gezi Parkı eyleminin tam merkezinde bulunan İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılan yarışmayla ilgili eleştirileri de yanıtlayan Sandıkçıoğlu, “Keşke bütün bunlar yaşanmasaydı. Güzellikler daha fazla görülebilseydi.“ dedi. Sandıkçıoğlu, “Yarışmanın ertelenmesini kanal yetkilileri ile değerlendirdik. Ancak salonun sonraki günlerde dolu olduğunu öğrendik. Aylardır yapılan hazırlıklar, yüzlerce insanın emeği, mesaisi ve ekmeği var. Bütün bunları düşünerek yarışmayı yapmaya karar verdik. Sanatçılarımız da duyarlı olduklarını gösterdiler. Hepimizin içi buruktu ama kızlara belli etmemeye çalıştık.” Diye sözlerini bitirdi.

TÜRKİYE GÜZELİ  KONUŞTU

Türkiye Güzeli Rüveyda Öksüz toplantıda, çok heyacanlıydım o nedenle geceden çok  fazla bir şey hatırlamadığını söyledi. “Ağlamak için kendisimi tuttum ama gözyaşlarım süzüldü… Çok mutlu oldum. Gurur verici bir olay. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi. Gelecek planlarıyla ilgili de öncelikle okuluna devam edeceğini ve kendini olayların akışına bırakacanı belirtti. Rüveyda, yoğun bir dönemin başladığının farkında olduğunu, çalışarak bu dönemi geçireceğini belirtti.

BÖYLESİ  DAHA GÜZEL

Elidor Miss Turkey’de dereceye girerek tac takan dört güzel, yaşadıkları bu büyük onurun  yanı sıra değerli ödüllerinde sahibi oldu. Opel, VIP Turizm, Boybeyi, n11.com, D-Gym ve Elidor güzelleri ödülendirdi.

Türkiye Güzeline Opel Adam

Basın toplantısında hazır bulunan sponsor temsilcileri güzellere hediyelerini takdim etti. Türkiye Güzeli Rüveyda Öksüz, Opel Adam marka  bir otomobilin sahibi oldu. Ayrıca Boybeyi $4.700 değerinde kolye, Elidor sınırsız bakım ürünü ve D-Gym spor salonu 1 senelik üyelik hediye etti.

İkinci güzel Berrin Keklikler, VIP Turizm’den € 5000 değerinde Amerika turu, Boybeyi’den $3.900 değerinde kolye, Elidor sınırsız bakım ürünü ve D-Gym’den 1 senelik üyeliğin sahibi oldu.

Üçüncü güzel Ezgi Avcı ise alışverişin uğurlu adresi n11.com tam 5000 TL değerinde hediye çeki takdim etti. Boybeyi, 3. Güzele $3100 değerinde kolye sunarken, D-Gym spor salonu 1 yıllık üyelik verdi. Elidor sınırsız bakım ürünü hediye etti.

Yarışmada dördüncü olan Ahu Ağırbaş, alışverişin uğurlu adresi n11.com’dan 5000 TL değerinde hediye çekininde sahibi olurken, Boybeyi’den $2800 değerinde kolyenin sahibi oldu. D-Gym spor salonu 1 yıllık üyelik imkanı sağlarken Elidor sınırsız bakım ürünü hediye etti.

TÜRKİYE’Yİ  TEMSİL EDECEKLER

En çok başvurunun yapıldığı bu yılki yarışmada, binlerce güzel kız arasından sıyrılarak birinci gelen güzel Rüveyda Öksüz ülkemizi Miss World (Dünya Güzellik), ikinci güzel Berrin Keklikler, Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması), üçüncü güzel Ezgi Avcı ise Miss Earth’de temsil edecek. Yarışmada dördüncü seçilen güzelimiz Ahu Ağırbaş ise ülkemizi Miss International yarışmasında temsil edecek.

RUVEYDA ÖKSÜZ: 19 yaşında, 180 cm. boyunda  İSTANBUL  doğumlu, İstanbul Üniversitesi, Fen Fakültesi, Astronomi ve Uzay Bilimleri, 1. Sınıf Öğrencisi

BERRİN KEKLİKLER: 18 yaşında  177 cm. boyunda ALMANYA doğumlu. Lise son sınıf öğrencisi…

EZGİ AVCI : 20 yaşında, 179 cm. boyunda  İSTANBUL doğumlu, Florida Instıtute Of Technology, İşletme Bölümü, 3. Sınıf Öğrenci

AHU AĞIRBAŞ:  26 yaşında,  176 cm. boyunda  İSTANBUL    City University, Sir John Cass Business School, Investment & Financial Risk Management Mezunu.

Miss Eurasia 2013 güzelleri... -FOTO GALERİ-

Dünya güzelleri motorların üstünde yürek hoplattı!.. FOTO GALERİ

Miss Euroasia güzelleri teknede yürek hoplattı!.. FOTO GALERİ

Güzeller Antalya’da kampa girdi!.. FOTO GALERİ-

Miss Model of Turkey güzelleri kampta!

Miss Turkey güzelinin gafları!.. VİDEO

SURVİVOR EMEL MİSS TURKEY’DE

İşte Miss Model of Turkey güzelleri!.. FOTO GALERİ