Abone Ol

Türkiye gazetesinden Hürriyet'e kayyum kampanyası

Türkiye gazetesi tarafından sosyal medyada 'Hürriyet'e kayyum' kampanyası başlatıldı. TGRT Haber tarafından da desteklenen kampanyada gazetenin yazarları, Aydın Doğan ve Hürriyet'i hedef alan makaleler kaleme aldı.

Türkiye gazetesinden Hürriyet'e kayyum çağrısı

Türkiye Gazetesi yazarlarından Nuri Elibol, Batuhan Yaşar ve Cem Küçük'ün yazıları gazetenin internet sitesinde '1990'lı yıllar çoktan geride kaldı Aydın Bey…' başlığı altında verildi.

Yazıların ana konusunu ise 'Hürriyet'e hala kayyum atanmaması' oluşturdu.

Türkiye gazetesinden Hürriyet'e kayyum kampanyası - Resim: 1

NURİ ELİBOL: BİR FETÖ ELEBAŞI, BİR AYDIN DOĞAN

Nuri Elibol, yazısında "28 Şubat'ın aktörleriyle 17-25 Aralık'ı, Gezi kalkışmasını planlayanlar aynı. Bu aktörlerden biri FETÖ elebaşı diğeri Aydın Doğan'dır.

Haziran 2013'te açılan 28 Şubat davasında tutuklu sanık yok. Kesinlikle bu dava yeniden görülmeli" ifadelerini kullandı.

Türkiye gazetesinden Hürriyet'e kayyum kampanyası - Resim: 2

​'AYDIN BEY FETÖ'YÜ KAPIDA KARŞILADI'

Batuhan Yaşar, "Takvim yaprakları 25 Kasım 1997'yi gösteriyordu… FETÖ, Aydın Doğan'ı ziyarete gitti.. Aydın Bey, FETÖ'yü Milliyet gazetesinin kapısında karşıladı ve itinayla ağırladı… Doğan, 'Bize düşen bir şey var mı? Bir emriniz var mı?' diyordu…" dedi.

CEM KÜÇÜK: BİR DAKİKALIK İŞ

Cem Küçük'ün yazısında ise, "Devlet karar verdiği an Hürriyet gazetesine kayyum atanması ve Doğan Holding'in ‘Boydak'ların durumuna düşmesi sadece bir dakikalık iştir. Adaletin geciktirilmesi de asla doğru değildir. Çünkü adalet, devlet kavramının temelidir" sözleri yer aldı.

Kampanya, sosyal medyada '#HürriyeteKayyum' etiketi ile paylaşılırken ilgili paylaşımlar İhlas Haber Ajansı tarafından da resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşıldı. (sputnik)