Abone Ol

Türkiye Gazetesi 43 yıllık logosunu değiştirdi!

Enver Ören'in kurduğu Türkiye Gazetesi'nde yeni bir dönem başladı.. Çırağan Sarayı'ndaki muhteşem gecede neler yaşandı?

Türkiye Gazetesi 43 yıllık logosunu değiştirdi!

Türkiye Gazetesi köklü bir değişikliğe imza attı. Gazete, "İşte Yeni Türkiye\'nin Yeni Türkiye\'si" sloganıyla yeni logosunu ve yeni tasarımını tanıttı.

Türkiye Gazetesi 43. yıldönümü kutlamalarını Çırağan Sarayı’nda verdiği bir resepsiyonla kutladı. Gazetenin genel yayın yönetmeni Nuh Albayrak, Alper Görmüş ve Yıldıray Oğur gibi isimlerin artık Türkiye Gazetesi’nde yazmaya başlayacağını duyurdu.

İhlas Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören "Prensiplerimizden taviz vermeden 43 yıldan bu yana sizlere layık olmaya çalıştık. Enver beyin gazeteyi kurduğu zaman yaşadığı heyecanı bütün çalışma arkadaşlarımızla beraber yaşıyoruz. Kendisini rahmetle minnetle anıyorum. Büyük Türkiye hedefine doğru koşar adımlarla ilerleyen ülkemizde yeni Türkiye’nin yeni Türkiye’sini baştan yazdık. Ülkemizin büyümesine katkı sağlamak için yepyeni bir Türkiye’yle karşınızdayız. Gazetemizin muhtevasını güçlendirmek için yeni arkadaşları aramıza kattık. Ekip çalışması olmasa bugünlere gelemezdik. Türkiye Gazetesi’nin heyecanına ortak olduğunuz için teşekkür ederim, hoş geldiniz." dedi.

Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak: "70li yıllarda kıymetli büyüğümüz merhum Enver ağabeyimiz önemli bir akademisyenken o dönemde Türkiye Gazetesi ile toplumdaki gerginlikleri bertaraf etmek için yayın hayatına başladı. 43 yıl geçti. Biz de, gazete okuyan herkes de Türkiye Gazetesi’nin verdiği sözlere uyduğunu görecektir. Hiçbir zaman bu gazete bireysel ya da kurumsal çıkarlara alet edilmedi. Daha kaliteli içerikler oluşturmak için yeni çalışmalar yaptık. Muhteva zenginliğini de yeni bir mizanpaj ile sizlere sunacağız. Son olarak da logomuzda değişiklik yaptık. Misyon tazelemek istedik. Toplumu gerginliğe sürükleyen olayların olduğu bu dönemde Türkiye Gazetesi’nin toplumda birlik beraberlik ve hoşgorü sağlamasını istiyoruz. Çok 3 aydan beri çok ciddi çalışmalar yaptık. Yeni yazarlarımızın katkısı da çok, yarından itibaren sunmaya başlayacağız." açıklamasını yaptı.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış: "Sayın başbakanımız bu etkinliğe katılabilmem için bana talimat verdi, burada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu dönüşümün tarihi ve gelecek perspektifini aktardı ama bir şeyi atladı, katıldığım bir toplantıda manşeti birlikte belirleyecektik o manşeti hala hatırlıyorum, web sayfasının daha iyi olması gerektiğini söyledim, Mücahit beyi arayıp bunu Mücahit beye kendim ilettim. Logoyla ilgili çalışma yapmamız gerekiyor dedim, bu talebimizin bugün gerçekleşiyor olması çok anlamlı, İstanbul\'da bunun gerçekleşiyor olması çok anlamlı, medeniyetlerin birleştiği bu noktada hep demokrasi mesajları verdik. Türkiye Gazetesi her zaman demokrasiden yana oldu, Enver Ören ve arkadaşları bir davaya inanmıştı, inanç olmadan başarı olmaz, o zor günlerde kendi inancı ve davasına inanan insanların başlattığı kıvılcım, dünyaya örnek oldu. Türkiye Gazetesi gerçekten çok önemli başarılara imza attı, tiraj rekoru hala Türkiye Gazetesi\'ne ait." diye konuştu.

Deniz Ülkü Arıboğan gazete hakkında "Yeni gazete yarın bize de sürpriz olacak, ben hem siyaset hem sosyal alanlarda analiz yapıyordum ve devam edeceğim. Lansmana katılım yüksek, herkes Türkiye Gazetesi’ndeki değişimi destekliyor. Destek verilmesi onur verici. Farklı görüşleri bir arada sergileme imkanıyla herkesin yolunu açabiliriz." dedi..

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise "Türkiye Gazetesi’nin bu özel gününde sizlerle olmaktan bahtiyarım. Türkiye gazetesi manevi değerlerimizin yaşatılmasında büyük bir görev üstlendi. Bu anlamda da Türkiye Gazetesi’nin halkın gözünde apayrı bir yeri var.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ise "Yeni Türkiye başarılı olsun, yolu ve bahtı açık olsun." diyerek tebrik etti.