Abone Ol

Türkeş'in seksi mankenle fotoğraflarına tepki yağdı!

FOTO GALERİ- Hızlı aşk hayatıyla tanınan Ebru Şancı'yla, Bodrum'da yakalanan AK Parti milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş'e sosyal medyada tepki yağdı

Türkeş'in seksi mankenle fotoğraflarına tepki yağdı!

MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in AK Parti İstanbul Milletvekili oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş'in(34) hızlı aşk trafiğiyle tanınan Ebru Şancı(31) ile Bodrum tatilinde görüntülenmesi gündeme bomba gibi düştü. Ebru Şancı dün twitter'da hakkında en çok yorum yapılan isimlerden biri oldu ve gün boyu Trend Topic listesinde yer aldı. Şancı hakkında yapılan eleştirilere kulağını tıkayıp birkaç gün bekleyip olaylar yatıştıktan sonra konuşacağını açıkladı.

AKP'li vekil denizde Ebru Şancı'yla fena yakalandı!.. FOTO GALERİ

Şancı ile bir hafta önce tanıştığı ve samimiyetinin devam ettiği öğrenilen Türkeş ise sessizliğini korudu, cep telefonunu gün boyu kapalı tuttu. Türkeş'in facebook adresine ise tepki yağdı. Bir takipçisi Türkeş'in Şancı ile yüzerken pozunu sayfasına ekleyip üstüne de büyük harflerle "Memleket ne halde, sen ne haldesin vekil efendi" diye sordu. Bir diğer takipçisi de bu fotoğrafın altına "Nerede olacak gazetenin haberine göre Maçakızı otelinde eski manken Ebru Şancı ile tatil yapıyormuş" yorumu yazdı.


'twitter'da fotoğraflara tepki yağdı
Türkeş'in Ramazan ayında çekilen Bodrum tatili fotoğraflarıyla ilgili twitter'da yapılan yorumlarda en çok dikkati evli Milletvekili Bengi Yıldız'ın geçen yaz sevgilisiyle çekilen Bodrum kaçamağıyla karşılaştırılması oldu. Şancı'nın hızlı aşk trafiği de twitter kullanıcılarının dilindeydi. Kadın takipçiler ise Türkeş'ten çok Şancı'nın eleştirilmesine tepki gösterdi. Bir İşte o yorumlar:
-  Erkam: Ahmet Kutalmış Türkeş'i Bengi Yıldız'dan daha masum yapan şey bekâr olması mı? Yapmayın beyler oruç yalan söylemeyin ayıptır.
-  Rabia Asltrk: Ahmet Kutalmış Türkeş; Ebru Şancı ile görüntülenmiş. Ne var abi o erkek değil mi? Babasının oğlu olma ihtimalini baştan kaybetti o ayrı.
-  Derya: Ahmet Kutalmış Türkes'ten de bir Hasan Fehmi Güneş çıkmaz. Kimse kimseye rüzgâr yapmasın.
-  Sevalozr: Alparslan Türkeş'in oğlu AKP Milletvekili Ahmet Kutalmış Türkeş, Bodrum'da Ebru Şancı'yla görüntülenmiş. Babasına bakıp oğlu alınmıyor tabii..
-  Altan: Ebru Şancı'nın sevgili listesi: Kaddafi'nin oğlu, Cihan Haspolatlı, İdo, Alparslan Türkeş'in oğlu. Kadın tam bir kültür mozaiği. Bu ne lan

AKP'li vekil Ebru Şancı'yla denizde yakalandı!.. FOTO GALERİ

Ebru Şancı'dan iç çamaşırsız kasık dekoltesi!.. FOTO GALERİ-

Ebru Şancı bikinili!.. FOTO GALERİ

İşte İdo ve Ebru'nun Twitter mesajlaşmaları!..

Erol Köse'den Tatlıses'in oğluna şok Ebru Şancı uyarısı!