Abone Ol

Turkcell ve Vodafone’den ücretsiz hizmet

Turkcell ve Vodafone, vatandaşların acil iletişim ihtiyaçlarını karşılayıp yakınlarına ulaşabilmeleri için ücretsiz konuşma, SMS ve internet yüklemesi yapılacağını duyurdu.

Turkcell ve Vodafone’den ücretsiz hizmet

Turkcell'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Türkiye'nin Turkcell'i olarak yaşanan süreçte halkımızın kesintisiz iletişimini sağlamak adına tüm gücümüzle çalışıyor ve hiçbir hizmetin aksamaması için gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın acil iletişim ihtiyaçlarını karşılayıp yakınlarına ulaşabilmeleri için tüm Turkcell'lilere ücretsiz konuşma, SMS ve internet yüklemesi yapılacaktır.

Haberlere ve resmi duyurulara anında ulaşıp gelişmeleri mobil cihazlardan kesintisiz takip etmek için Turkcell TV+ uygulamasının (http://www.turkcell.com.tr/tr/tvplus) kullanılabileceğini hatırlatır, kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

VODAFONE'DEN AÇIKLAMA

Vodafone Türkiye, yaşanan askeri darbe girişimine ilişkin açıklama yaptı.

Vodafone Türkiye, dün gece Türkiye'nin demokratik kurumlarına karşı yapılan dehşet verici saldırıları şiddetle kınadıklarını belirterek, hayatını kaybeden masumlara Allah'tan rahmet, yakınlarına ve bütün halka başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi. Bu zor günlerde halkın yanında olduklarını vurgulayan Vodafone Türkiye, birlik ve düzenin yeniden kurulmasından dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

Vodafone Türkiye olarak bu süreç boyunca kesintisiz hizmet vermeyi sürdürmek üzere tüm önlemleri almış bulunduklarının altını çizerek, acil iletişim ihtiyaçlarına destek olmak için tüm abonelere haftasonu geçerli ücretsiz 150 dakika konuşma ve 250MB internet tanımlandığını belirtti.

İHA