Abone Ol

Turkcell ve Turk Telekom yöneticilerinin 4.5 G atışması - Özel Haber

Medyafaresi özel haberi- Kamu Bilişimi Zirvesi Antalya Mardan Palace Otel'de başladı. Zirvenin açılış bölümüne Turkcell ve Türk Telekom yetkililerinin “4.5 G kavgası” damgasını vurdu.

Turkcell ve Turk Telekom yöneticilerinin 4.5 G atışması

Kamu Bilişimcileri Derneği başkanı Ensar Kılıç’ın açılış konuşması ile başlayan zirvede kürsüye daha sonra Turk Telekom satış grup başkanı Erkan Mızrak çıktı. Mızrak konuşmasında firmasının kurulumunu yaptığı mobil 4.5 G sistemi ile bir sunum yaptı.

Sunum sırasında bazı teknik aksaklıklar yaşanınca protokol sırasında oturan Turkcell Kurumsal Satış Grup Başkanı Tuğrul Cora kendisine sataştı. Cora “Keşke sunumunuz için Turkcell’in 4.5 G hizmetinden faydalansaydınız” dedi.

Bunun üzerine Erkan Mızrak “Biz buraya bir mobil baz istasyonu getirdik, bizim bu aracımız doğudan karlı yolları aşarak geldi. Bazıları gibi kârlı yolları tercih etmedik biz” yanıtını verdi.

Mızrak ile Cora arasındaki tartışma salondaki dinleyiciler tarafından da alkışlandı.

Antalya’da iki gün sürecek kamu bilişim zirvesinde başta siber güvenlik olmak üzere bilişim sektörü ile ilgili tüm konular uzmanları tarafından masaya yatırılacak.