Abone Ol

Türk sosyal medya fenomeni 300 bin takipçisine ülkesini karaladı

FETÖ'ye bağlı subayların darbe girişimi sonrası bir Türk kullanıcı sosyal medya platformu Instagram aracılığıyla turistlerin Türkiye'ye gelmemesi yönünde uyarıda bulundu.

Türk sosyal medya fenomeni 300 bin takipçisine ülkesini karaladı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türkiye'yi dünyaya terör ülkesi olarak göstermek isteyenler her yolu deniyor. Sosyal medya paylaşım platformu Instagram'da dünyanın bir çok ülkesini gezerek fotoğraflayıp, tanıtım yapan ve 300 binden fazla takipçisi olan “thebucketlistfamily” adlı kullanıcıya bir Türk vatandaşı Türkiye'ye gelmemesi yönünde telkinde bulundu.


KARALAMAK İÇİN SEFERBER OLDU
Son olarak Nepal'den paylaşım yapan gezgin kullanıcı “thebucketlistfamily”, bir sonraki durağının Türkiye olacağını ancak uçuşunun iptal ettiğini yazarak yeni yol haritası için tavsiye istedi. Bunun üzerine söz konusu paylaşımın altına pek çok yorum yazıldı. Kullanıcı adı “berillsirin” olan bir Türk vatandaşı ise adeta ülkesini karalamak için seferber oldu. Türkiye'nin güvenli bir ülke olmadığını savunan “Berillsirin”, Türkiye ziyaretini başka bir tarihe ertelenmesi gerektiğini söyledi.


“ZİYARETİNİ ERTELE”
Hesap sahininin çocukları olduğu için dikkatli olması gerektiğini vurgulayan “berillsirin”, “Belki ülkemiz bazen güvenli olabilir, ancak ziyaret etmek için tekrar düşünmelisin. Kapadokya ve Karadeniz gibi terör saldırılarının olmadığı, daha az tehlikeli yerler hala var. Oraları keşfedebilirsin. Uçuşun zaten iptal edildi ama bu ziyareti gerçekten başka bir zamana ertelemelisin” diye yazdı.

Türk sosyal medya fenomeni 300 bin takipçisine ülkesini karaladı - Resim: 1