Abone Ol

Çılgın Dersane'den Tuba Ünsal'ın cesur sahneleri

'Çılgın Dersane: Kopmuş Bunlar' adlı film sahneleriyle çok tartışılacak. Özellikle Tuba Ünsal'ın rol gereği Mehmet Aslan'a verdiği ateşli öpücük Yeşilçam'a damgasını vuracak cinsten.

Çılgın Dersane'den Tuba Ünsal'ın cesur sahneleri

Film, Hadi Hoca adlı bir eğitimcinin dershanesine öğrenci çekmek için başlattığı 'Güney'de bedava tatil kampanyası'nda yaşananları anlatıyor. Çılgın öğrencilerle ilginç öğretmenlerin buluştuğu tatilde sıradışı olaylar yaşanıyor.

Çekimler sırasında yaşanan sansasyonel olaylarla gündemden düşmeyen 'Çılgın Dersane: Kopmuş Bunlar' filmi tamamlandı. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Faruk Aksoy'un üstlendiği film, beyazperdedeki yerini almak için gün sayıyor.

Konusundan çok, sette yaşanan kavgalarla adından söz ettiren film, şimdi de öpüşme sahneleriyle gündemi sarsacak! Filmde, 'romantik şövalye' karakterini canlandıran Mehmet Aslan ile 'Çıtır Özlem' rolündeki Tuba Ünsal arasındaki ateşli öpüşme sahnesi, Yeşilçam'a damgasını vuracak!

'Çılgın Dersane: Kopmuş Bunlar'ın tek öpüşme sahnesi bu değil! Son aylarda Pınar Altuğ ile yaşadığı aşkla gündemde olan genç oyuncu Yağmur Atacan'ın öpüşme sahnesi de üzerinde konuşulacak türden!

Genç oyuncu Gamze Karaman ile uzun uzun öpüşen Atacan'ın Altuğ'a kendini aklaması için tek bahanesi; Karaman'ın onu köşeye sıkıştırıp öpüyor olması! Atacan'ın canlandırdığı karakterin adı ise 'Fucker Timur'...