Abone Ol

Türk Kızını Gizlice Çekip Taciz Eden Sığınmacıyı Sedat Peker'e Şikayet Ettiler

Vapurda bir türk kadınının gizlice görüntüsünü çekerek taciz eden arap sığınmacı Sedat Peker'e şikayet edildi.

Türk Kızını Gizlice Çekip Taciz Eden Sığınmacıyı Sedat Peker'e Şikayet Ettiler

Sosyal medya, sığınmacı adı altında Türkiye'ye gelen yabancı uyruklu kişilerin, Türk kadınları taciz ettiği görüntülerle çalkalanıyor.

Türk kadınlarının sığınmacı diye anılarn kişilerce taciz edildiği görüntülere ger geçen gün yenileri eklenirken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun tacizcileri savunduğu sözler tepki çekti.

Soylu taciz tartışmalarına ilişkin, "Afedersiniz bütün röntgeni Suriyeliler çekiyor... Ya şimdi ben selfie çekiliyorum. Kötü niyetli olsanız, selfie çekildiğim zaman arkamda bir kadın olsa, selfie'yi yayınlasa... 'Ya bak bu kadını röntgenliyor.' Ya böyle bir ahlaksızlık var mı ya?" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı'nın tacizcilere tepki gösterenleri eleştirmesi üzerine, vatandaş çare olarak tacizciyi Sedat Peker'e şikayet etmekte buldu.

Vapurda çakilen TikTok videosunda bir kadının taciz edildiği görüntüleri paylaşan sosyal medya kullanıcısı, tacizciyi Sedat Peker'e şikâyet etti.

Melten isimli sosyal medya kullanıcısı Sedat Peker'i etiketlediği paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Dr. @sedat_peker tedavisini geciktirdiginiz hastanız, uslu uslu selfie çeken arap kardeş(!)in kamerasının istemi dışında değiştiğini ve genç kızımızın da bilerek isteyerek kadraja girdiğini  düşünüyor... Bilginize"

Türk Kızını Gizlice Çekip Taciz Eden Sığınmacıyı Sedat Peker'e Şikayet Ettiler - Resim: 1